Bli medlem

Crazy in love

Vi känner båda två att utan Mötesplatsen så är det tveksamt om vi någonsin skulle få uppleva den äkta sanna kärleken. Vi är ju inga tonåringar precis så vi känner oss själva ordentligt och har ju upplevt kärleken tidigare men aldrig som nu. Det känns som om vi endast väntat på varandra hela livet, att våra ex har varit språngbrädor som visat oss vägen fram till varandra.

Då jag hade ett långt äktenskap bakom mig så var denna situation med dejting helt ny för mig. Jag visste egentligen inte vad jag gav mig in på när jag gick med Mötesplatsen i december 2009. Men jag fick så många oseriösa mejl så jag avslutade mitt konto efter någon månad. Sedan gick jag med i mars igen med namnet Shining Star och förtydligade att jag var seriös och sökte en man som kunde ta mig med storm. Den ålder som jag sökte var 35-48 tror jag och David sökte yngre tjejer än mig så vi hade missat varandra om jag inte gått ur först. David kollade bland nya singlar och där såg han mig och han skickade första mejlet till mig.

Det som fick mig att mejla Angelica var hennes rakhet och att hon verkade vara crazy och spontan. Det blev ett kort första mejl, bara för att känna lite grann på pulsen. Det tog inte så lång tid innan jag fick ett svar tillbaka. Vi hade kontakt via mejl i knappt en vecka innan vi träffades första gången. Eftersom vi bor i olika städer så krävdes det ändå lite planering. Det var en tisdagskväll och jag skulle ta tåget till Angelica för första gången. Var självklart väldigt nervös hela resan som skulle ta lite drygt en timme. När jag kom fram och steg av tåget såg jag henne på perrongen. Vi möttes i en varm kram och gick en liten bit hem till henne. Vi åt middag och pratade om allt möjligt. Kändes så himla naturligt allting. Det pirrade till i magen efter vår första dejt och jag kände direkt att jag ville träffa henne igen. Vi dejtade i nästan 2 månader innan vi blev tillsammans och snart har det gått 6 månader sedan vi sågs för första gången. Jag blir kärare och kärare i Angelica för varje dag och upptäcker nya sidor hela tiden. Det jag föll för hos Angelica är hennes spontanitet och livlighet. Att hon vågar vara crazy men ändå stabil och trygg. Har verkligen träffat kvinnan för mig. Så de som inte vågat eller velat bli medlem på Mp kan jag verkligen rekommendera det. Är verkligen värt ett försök. Utan Mp så hade jag aldrig träffat mitt livs kärlek.

När jag läste Davids mejl så blev jag lite nyfiken på honom då han uttryckte sig bra verbalt men ändå ett kort mejl. Jag gick in på hans profil och kikade och blev ännu mera nyfiken på honom då han verkade vara lite av det som jag söker hos en man. Jag mejlade tillbaka och så höll vi på ett tag. Våran första dejt hade vi hemma hos mig då vi bor i olika städer. Vi hade lätt att kommunicera tillsammans, det var en lugn och behaglig stämning mellan oss två. Våran andra dejt hade vi på en restaurang i Stockholm för att vi skulle ha en riktig. Vi hade åtta långdejter (som kunde vara i ett par dygn) innan vi blev tillsammans. Då hade vi dejtat varandra i två månader. Vi båda blev sårade av våra ex så därför var vi nog extra försiktiga plus att jag har tre barn att ta hänsyn till. David är den förste mannen som barnen träffar sedan jag och deras pappa separerade för ca 18 månader sen. Nu har vi snart varit tillsammans i fyra månader och det kan tyckas kort men känns längre då vi kommit varandra så nära. Vi har lärt känna varandras föräldrar och en del syskon. Jag har 14 syskon så det tar tid haha.

Det som gjorde att jag fastnade för David är att han vågar vara sig själv och visa sin sårbarhet samtidigt som han är en ödmjuk person. Att vi passar så bra tillsammans på de flesta plan och framför allt att han är lite lagom crazy som jag är. Jag har trillat dit ordentligt för första gången i mitt liv för jag har aldrig känt att jag inte vill leva utan en man förrän nu. Våra framtidsplaner är långt gångna i våra tankar. David friade till mig i lördagskväll och vi har beställt förlovningsringar. Våran förlovning kommer att ske på min födelsedag men vi är överens om att det blir en lååång förlovning då vi ska spara ihop de pengar som behövs till vårat drömbröllop. Vi kommer att gifta oss sommaren 2014, eventuellt på midsommarafton om det går. Så vi kommer att sammanfoga våra liv i framtiden men har ännu inte bestämt när vi flyttar ihop, kan dröja lite då vi bor i olika städer. För mig var detta första gången som jag använde mig av detta forum för att hitta kärleken och tipsar gärna alla jag känner som är singlar om Mp. Tyvärr har en del förutfattade meningar om dejtingsajter men en del har faktiskt ändrat uppfattning då de ser hur lyckliga jag och David är tillsammans.

Mvh Angelica & David