Bli medlem

MP - En riktig panggrej!

Det började med att jag, Cristian, kikade in på Cissis profilsida. Där lämnade jag på så sätt mina fotspår, dock utan att skriva något meddelande. Däremot tog hon dagen efter första kontakten med mig genom att skriva ett mejl, vilket gjorde mig väldigt glad.

Det gick sedan ganska snabbt från första kontakten till första träffen. Efter 3-4 mail började vi även chatta. Då vi bodde i samma geografiska område, och då vi nog båda två var ivriga att träffas så stämde vi en sådan på ett centralt fik.

Cissi satte sig i myshörnan med funderingar såsom ”kommer han stämma överens med den bild jag fått” snurrandes i huvudet. Förhoppningar på att samtalet och kvällen ska flyta på bra. Cristian tyckte att Cissi var en heting och var spänd på att göra ett gott intryck. Och som det visade sig kunde vi på ett avslappnat och naturligt sätt ”klicka”. Vi satt och pratade tills det att caféet skulle stänga. Cristian ville fortsätta det trevliga som hade påbörjats så han bjöd hem Cissi till sig på en kopp té. Samtalen fortsatte hela natten.

Första mötet lämnade hos Cissi en förhoppning om ett återseende och känslan fanns att det här kunde bli något, för det kändes riktigt bra.

Efter ett par dejter tyckte jag, Cristian, att det var så mycket som var rätt med Cissi. Kommunikationen, värderingar och så många sidor som attraherade mig och som jag önskade mig hos en partner.

Trots att det under vägen funnits tvivel och uppstått hinder, har var gång vi träffats den speciella känslan av att kunna vara där, just då, uppslukat oss. Och vi har bara kunnat vara med varandra.

Det har varit osäkert och vi har utvecklats till att vi båda bestämt hur vi vill leva i vårt förhållande. Viljan att vara tillsammans och säga att vi båda vill leva tillsammans i en stadig relation har sakta vuxit fram.

Nu, 1½ år senare, har vi tagit beslutet att flytta ihop – vilket är första gången för oss båda – och i skrivandets stund är vi sambo och kör flyttlass till vår gemensamma lägenhet.

Vi känner oss trygga i vår relation och tror på den. Vi hoppas på att kunna fortsätta berika varandras liv och utvecklas med varandra och på egen hand med stöd av vår kärlek.

Cissi & Cristian