Bli medlem

Det sa Klick!

Micke hade bara varit medlem några dagar när han hittade Thereses profil. De kände direkt att det var något speciellt och chattade i flera timmar varje kväll. På första dejten blev det film-mys hos Therese och det klickade direkt mellan dem.Han hade gått ur ett långt förhållande ett par månader innan han blev medlem, och jag hade varit medlem på Mötesplatsen sedan innan men inte hittat någon, vi tänkte väl båda att det var dags att göra ett nytt försök. Vet inte hur många gånger jag suttit hos kompisar och familjen och klagat över hur svårt det ska vara att träffa någon. Men gjorde väl ett nytt försök i alla fall.


Therese:

Det tog inte många dagar innan Micke hittade mig och skickade en vink. Jag gillade hans profil och vi fortsatte skriva till varandra. Jag visste på en gång att det var något speciellt med den här killen, han var inte som andra. När nästan en vecka hade gått säger han "nu måste vi ses!". Han kom till mig en kväll i början av december 2010 och hade film mys, jag var super nervös innan han skulle komma och pirret i magen ville inte lägga sig. Men han kom och det kändes så naturligt som att vi känt varandra hur länge som helst, och vi har hållit ihop sedan dess.

Trodde inte jag skulle träffa någon så fort eftersom jag varit medlem så länge förra gången. Men den som väntar på något gott! Han är verkligen mitt ALLT. Han har i princip bott hos mig sen första veckan vi träffades men flyttade väl in officiellt för cirka två månader sedan.


Micke:

Jag hann endast vara medlem på Mötesplatsen i några dagar, innan jag hittade Thereses profil som jag tyckte verkade intressant. Jag lade till henne på min msn och vi pratade i timme efter timme varje kväll. Jag kunde inte sluta skriva till henne. Det blev inte många timmars sömn första veckan innan vi slutligen bestämde oss för att skulle träffas. Allt kändes så naturligt ända från första stund. Det började med en mysig filmkväll, som jag spenderade mera på att titta på henne än på själva filmen ? Idag har vi köpt en bostadsrätt och ska åka på vår första romantiska utlandssemester tillsammans. Hon är inte bara min bästa vän, hon är det finaste jag har! Vi har så mycket att uppleva tillsammans och planeringen är i full gång.

Vi längtar vi till semestern som går till Turkiet och går i stapeln om en månad. Framtiden ser ljus ut och vi ser fram emot massor av härliga stunder tillsammans.

Mvh/ Therese och Micke