Bli medlem

Även en omöjlig relation är möjlig!

På Mötesplatsen inledde Anna från Skåne en träffsäker brevväxling med Viktor som bor utanför Göteborg. Kemin mellan dem var magisk. Att ha ett förhållande på avstånd kändes först omöjligt, men de båda kunde inte vara utan varandra så de gjorde relationen möjlig.

I maj 2008 fick jag ett brev på min profilsida på Mötesplatsen. En skitsnygg kille som gav mig en komplimang för mitt utseende. Jag skrev tillbaka och vi inledde en kort, träffsäker brevväxling med glimten i ögat och en märklig, nästan magisk kemi… Han bor i skärgården utanför Göteborg, och jag bor mitt i Skåne, på gränsen till Österlen. Helt galet, men vi bestämde oss för att fånga dagen och träffas! Efter ett enda telefonsamtal körde han drygt 30 mil på sin motorcykel för att träffa mig en solvarm kväll i slutet av maj. Magiskt! En sådan närhet…

Vi var dock överens om att det är helt omöjligt att ha ett förhållande på avstånd med någon som bor så långt bort. Dessutom har vi tre barn var. Men samtidigt kunde vi inte låta bli att träffas igen… och det var ju väldigt trevligt…
Våra barn fick mötas under sommaren. De fann varandra direkt. Efter att ha fiskat krabbor på saltstänkta klippor och tillbringat en sagolik dag på Liseberg var de som syskon.

Väldigt spontant bestämde vi oss för att åka på semester tillsammans, 10 dagar i Europa på hans fina hoj. Väldigt modigt tyckte nog de flesta… som vet hur min packning brukar se ut för en helg… Nu skulle jag leva i en MC- väska 10 dagar med en fortfarande rätt främmande man.  Men det blev en underbar semester fylld av fantastiska upplevelser, spänning och närhet.   

Motståndet båda har känt mot att ha ett så avlägset förhållande har vittrat sönder fullständigt med tiden. Kärleken bara växer, vi har kommit varandra så nära. Attraktionen vi båda känner är fantastisk, vi strålar tillsammans! Vi har upplevt så mycket tillsammans under den här tiden, både sorg och massor av glädje.
Vi är både väldigt lika varandra och kompletterar varandra. Livsnjutare är vi båda två med mycket styrka och integritet. Självständighet är ett måste för att kunna leva i och uppskatta ett sådant här förhållande. Våra barn älskar varandra och oss. Det har blivit många resor mellan Skåne och Göteborg, var och varannan helg har vi setts, och vi har verkligen utnyttjat all ledig tid. Mycket längtan var det däremellan… Jag har nu sagt upp mig från mitt fasta jobb för att bo halvtid hos Viktor på Öckerö när jag inte har mina barn!! Vi kan inte vara utan varandra... Och jobb fixar sig väl alltid tänker jag. Så efter semestern flyttar jag halva månaden… Problem är till för att lösas, och även en omöjlig relation är möjlig!!!!

En annorlunda familj är vi, med lite annorlunda förutsättningar. Men vi njuter av vårt speciella liv! Och vad framtiden har att erbjuda vet ju ingen!

Med vänlig hälsning
Anna och Viktor