Bli medlem

Våra vägar korsades på Mötesplatsen

De fann varandra i cyberspace, närmare bestämt på Mötesplatsen.
Avståndet på 84 mil kan ibland kännas hopplöst, men Micke och Lena vårdar sin kärlek och kommer att skapa en framtid tillsammans - Vi hade aldrig träffats om våra vägar inte hade korsats på Mötesplatsen.

Vi upptäckte varandra för första gången den 15 september 2008.
Vi var båda inne på Mötesplatsen.se. Jag såg henne av en slump bland alla bilder som rullade i VIP-galleriet… jag tänkte: oh vilken söt tjej, hon måste jag kolla lite närmare.

Sagt och gjort jag skickade en liten flirt och skrev – hur kan en så söt tjej bo så långt borta från mig? Hon blev nyfiken på mig och skickade en liten flirt tillbaka.
Hon skrev – inte så långt borta bara en timme från Stockholm med flyg.
Jag skrev – skulle du vilja bli min lyxhustru i Washington?

Lena blev full i skratt - hm om jag får se lite fler bilder där jag kan se dina ögon. Du ser ju kriminell ut på bilderna som ligger ute på Mötesplatsen! svarade hon med ett litet plirigt leende.
Så började vår kärlekssaga. Efter två dagar så bytte vi telefonnummer och snart bestämde vi oss för att RINGA … så otroligt spännande att för första gången höra hennes röst. Tänk om det inte stämde, att rösten inte lät som jag hade föreställt mig. Men oj, den kvällen var magisk. Vi pratade oavbrutet i tre timmar. Vi skrattade och berättade våra liv för varandra. Allt kändes så rätt. Jag tror jag blev blixtkär nästan på en gång. Nu började vi sms:a till varandra små kärleksord varje dag från morgon till kväll. Vi blev nästan sjuka av längtan om vi inte hört av varandra på tre timmar.

Så kom dagen D

Jag skulle åka upp till Lena i Skellefteå. Att få se, känna, krama och kyssa denna kvinna som jag så otroligt underbart oväntat träffat i cyberspace. 
Våra blickar möttes, en sådan otrolig känsla när vi kramades, sådan värme och kärlek. Vi hade lärt känna varandras inre och nu fick vi även se och ta i varandra.
Tre dagar, tre nätter, så intensivt och samtidigt så spännande.

Nu för alltid

Idag känner vi samma starka känsla, avstånd på 84 mil kan ibland kännas hopplös men vi vårdar vår kärlek och träffas var tredje vecka på ett eller annat sätt.
Vi har funnit varandra och vi kommer att skapa en framtid tillsammans.
Vi sms:ar nästan lika mycket idag fem månader senare och vår kärlek bara växer .
Lena kommer snart att flytta ner. Vi har vårt lilla kärleksnäste Ugglebo utanför Gnesta och vem vet kanske bröllopsklockor kommer att ringa.
Tänk att två människor som så länge sökt kärlek, värme kan mötas på detta sätt.
Vi hade aldrig träffats om våra vägar inte hade korsats på Mötesplatsen.

Två lyckliga före detta singlar.
Micke och Lena