Bli medlem

Det klickade direkt!

Emelie gav nätdejting en chans till och fastnade för Mattias som var medlem på Mötesplatsen. – Vi blev mycket nyfikna på varandra och man kände att det klickade direkt!


Jag tog mig i kragen för att prova nätdejting igen, efter många mindre bra dejter och kortvariga förhållanden kändes kärleken väldigt långt borta för mig, men sen hände det saker …

Vi fick kontakt på Mötesplatsen i september 2008. Mattias skrev ett enkelt "hej, hur är det?" till mig.
Han tyckte att jag verkade som en jätte trevlig tjej på min presentation och det stämde ;) 
Jag gick in och kollade på hans bild och tyckte han såg mycket trevlig ut så jag skrev tillbaka. Vi pratade på Mötesplatsen i runt en vecka innan vi bytte telefonnummer. Det resulterade i många långa timmars samtal och sms. Vi kunde prata nätterna igenom och hade ändå alltid något att prata om.
Vi blev mycket nyfikna på varandra och man kände att det klickade direkt.

Nu ville vi verkligen träffas, men jag bor i Gnesta och han bor i Göteborg men till sist fick det bli så att han fick komma och hälsa på mig.

Så kom dagen då vi äntligen träffades, det var hemma hos mig. Det pirrade i hela kroppen direkt när jag såg honom. Vi var väldigt nervösa men det gick över snabbt då vi pratade på, allt kändes helt naturligt. Vi satt uppe nästan hela natten och pratade, det var så mysigt.

Redan helgen efter kom han hit igen, redan nu kunde vi inte vara ifrån varandra. Vi lagade mysiga middagar tillsammans och bara trivdes i varandras sällskap.

Jag älskar honom för att jag verkligen kan vara mig själv med honom, att vi kan ha allvarliga samtal samtidigt som man kan vara fjantigt barnsliga tillsammans. Vi har mycket kul ihop. Vi kompletterar varandra. Jag fastnade för hans fina ögon och hans charmiga sätt. Han är snäll och en jätte bra kock,
han lagar otroligt god mat!

Jag är så otroligt lycklig med honom och han är så otroligt lycklig med mig!

Det har varit lite frustrerande själva pendlandet, både dyrt och jobbigt.
Man hinner nästan bara ses på helgerna då båda har jobb i veckorna. Om man fick önska vill man ju ses varenda dag… Men nu i början av mars 2009 flyttade vi ihop. Jag flyttade ner 40 mil till honom J
Vi har bosatt oss i en 3:a i Herrljunga.  Allting går väldigt fort men vad gör det, när allting känns så rätt?

Man får se vad som händer i framtiden, men än så länge är den mycket ljus :)
Vi tar dagen som den kommer och vi trivs superbra med varandra och vill spendera varje dag tillsammans. Vi får se vart livet tar oss …

Vi vill tacka att Mötesplatsen finns, det är en jättestor möjlighet för singlar att träffa kärleken. Viktigt är att man vågar chansa att träffa någon för att få vara lycklig. Det finns någon för alla! :)


Emelie & Mattias