Bli medlem

Det största av allt är kärleken

Rose-Marie träffade sin like när hon på midsommarafton gick in på Mötesplatsen för att se om hon hade fått någon hälsning. Det hade hon, från en medlem som kallade sig Wolf och bodde i Södertälje. Hos varandra fann de det största av allt… Kärleken!!

Jag träffade min like i juni 2007. Det var vårt gemensamma intresse som förde oss samman. Det var midsommarafton och jag var singel. Det såg ut som om jag skulle få tillbringa midsommarafton ensam med min hund. Mina barn och barnbarn skulle fira på annat håll liksom mina vänner. Eftersom jag hade en profil på Mötesplatsen gick jag in för att se om jag fått några midsommarhälsningar från vänner och kanske några nya spännande brev.

Ett brev från en medlem som kallade sig Wolf fick mig intresserad. Jag svarade och fick snabbt ett svar tillbaka. Vi var båda hundintresserade och det gjorde nog det hela lite mer intressant. Han hade en schäfertik och jag kontrade med att jag hade en schäferhanne. Efter intensiv brevväxling frågade jag var han bodde någonstans och fick till svar att han bodde 3,5 min söder om Södertälje. Oj, tänkte jag. Jag bor nämligen 3 mil söder om Södertälje.

Jag föreslog att han kunde komma hem till mig på midsommarafton på en bit mat eftersom vi båda skulle vara ensamma, kunde vi lika gärna fira den tillsammans. Vi bestämde att han skulle komma runt 18.00 och på den vägen är det.

Nu är vi förlovade och planerar att gifta oss till midsommar d.v.s. på årsdagen av vårt första möte. Att få uppleva kärleken efter 50 år trodde jag inte var möjligt. Nu vet vi att allt är möjligt oavsett ålder.

Tack Mötesplatsen! Ni gjorde det möjligt för oss att uppleva det största av allt…Kärleken!!

Rose-Marie