Bli medlem

Nu har vi båda hittat hem!

Jimmy väckte Annickas nyfikenhet och brevväxling utbröt. Den här intensiva kontakten pågick närmare fem veckor innan frågan dök upp. – Ska vi träffas...? Hade det inte varit för Mötesplatsen hade vi varit två vilsna själar än idag. Men nu har vi båda hittat hem!

På Mötesplatsen kallade jag mig för Peacock. Jag registrerade mig på Mötesplatsen mest för att söka vänner, och kom i kontakt med många trevliga människor, men kände att jag inte riktigt var redo för att börja dejta.

Jag hade en aktiv profil och var VIP-medlem, men höll en ganska låg profil och var inte så aktiv vid just det tillfället.

Men så en dag dök det upp ett intressant brev från en användare som kallade sig Banco. Han väckte min nyfikenhet och brevväxling utbröt. Den här intensiva kontakten pågick nog närmare fem veckor innan frågan dök upp. -Ska vi träffas...?

Jag minns att det var en lördag. Jag stod i butiken och skulle precis stänga då han dök upp. Vi hade tidigare bestämt att han skulle komma till butiken och hälsa på. Det kändes mer lättsamt att träffas på det sättet första gången. En kvart innan jag skulle stänga butiken, stod jag där i kassan och pirret var mycket påtagligt... Härligt och helt underbart!!

När han tog steget in i butiken, tog han även ett steg in i mitt liv... Vi hade en underbar dag tillsammans, vi fikade, tog en lång härlig strandpromenad och sen avrundade vi kvällen hemma hos honom.

Han är helt otroligt snäll, varm och ödmjuk, ser mycket bra ut och är en reko man! (Precis vad jag ville ha).

Han ger mig, liksom jag ger honom, det härliga pirret i magen och ett bankade hjärta... Så Banco, Mr Nice Guy- Min älskade Jimmy är allt för mig och mina barn! Tack för att Ni gav just mig/oss chansen att få berätta och dela med oss av vår glädje över att ha träffats. För hade det inte varit för Er hade vi varit två vilsna själar än idag. Men nu har vi båda "hittat hem".

Önskar Er alla lycka till! En stor kram fån oss till Er.

Annicka och Jimmy