Bli medlem

Det visade sig att vi trivdes väldigt bra ihop

I slutet av Februari förra året tog Alexander kontakt med mig på Mötesplatsen. Jag hade redan varit medlem ett tag och varit på några dejter som inte lett till någonting. Så jag tänkte att Alex kunde väl också få en chans. Vi skickade några meddelanden fram och tillbaka. Efter några dagar bestämde vi oss för att ses. Väl inne i stan blev jag bemött av en mycket snäll och rolig kille. Men jag lade märke till att han hade en väldigt speciell dialekt. Jag trodde han var helsvensk först. Men det visade sig att han kom från Ryssland. Vad spännande tänkte jag eftersom att jag är lite förtjust i det ryska folket. Vi gick i alla fall hem till honom och han hade ordnat med sushi. Vi satt sedan i hans soffa och samtalade om allt mellan himmel och jord. Vi möttes med varandras blickar och jag började fattade tycke om honom rätt fort. Men efter den kvällen så gick det dock ett tag innan vi sågs igen. Redan efter andra dejten så bestämde vi oss för att lägga ner mp och fokusera på varandra. Och det gjorde vi helt rätt i!

Det visade sig att vi trivdes väldigt bra ihop

Ungefär två-tre månader senare så flyttade jag in hos honom. Jag bodde hemma hos min mamma innan, men pga en del omständigheter så kunde jag inte bo kvar längre. Egentligen ville jag inte att det skulle gå så fort att vi flyttade ihop direkt. Men Alex var öppen för idén och vi bestämde oss för att jag skulle bo hos honom på en "provmånad". Tiden gick och det visade sig att vi trivdes väldigt bra att bo tillsammans, trots att vi delade på hans etta. I början av Juni 2012 så åkte vi utomlands till Sicilien, Italien. Det var dagen efter Alex hade disputerat. Vi hade en härlig vecka i Sicilien med avkoppling och äventyr! Tiden rullade på, sommaren gick och vi kom allt närmare varandra och vi insåg allt mer hur mycket vi tyckte om varandra.

Det visade sig att vi trivdes väldigt bra ihop

Under hösten fick vi veta att jag väntade barn. Det var ingenting som var planerat men vi tog beskedet med både nyfikenhet och förundran. Allt gick så fort, men det kändes ändå så bra och så rätt. Idag har mer än halva tiden gått och man känner små sparkar dagligen. Helt underbart och så fantastiskt att vi två ska bli föräldrar snart! Alex och jag passar så himla bra tillsammans! Vi är lika töntiga och vi kan verkligen vara oss själva i varandras sällskap. Vi kan prata om allt tillsammans. Han är världens underbaraste pojkvän, sambo, bästa vän och blivande pappa!

Det visade sig att vi trivdes väldigt bra ihop

I April firar vi ett år tillsammans. Ett år som har gått väldigt fort, men som har varit det bästa året i hela mitt liv och det bästa året enligt Alex också! Det här med att man ska dejta länge och vänta länge med allt(flytta ihop, skaffa barn, gifta sig osv) behöver inte alls vara så. Så länge båda är med på det och att det känns rätt så ska man inte vänta.

Jag är världens lyckligaste tjej och jag hade aldrig träffat min fina Alexander om det inte hade varit för Mötesplatsen!