Bli medlem

På Mötesplatsen hittade de sitt livs kärlek

Vår historia började med ett enkelt ”Hej, hur är det med dig?” som sedan slutade med långa meddelanden fram och tillbaka på MP innan vi äntligen tog chansen till att ses. Efter det sa det bara "klick"!

På Mötesplatsen hittade de sitt livs kärlek

Första dejten varade i en hel helg, det var bara vi. Ingenting annat existerade, vi svarade inte på varken telefonsamtal eller sms under hela helgen. Vi bara satt och pratade om allt och ingenting och tog timslånga promenader i spöregn. Vi brydde oss inte om något annat än varandra just där och då.

På Mötesplatsen hittade de sitt livs kärlek

Emelie berättar:

Jag hade sökt efter kärleken i nästan 2 månader och hade börjat undra om det verkligen fanns någon Mr Right för mig där ute. Jag blev tipsad av min närmaste tjejkompis att registrera mig på MP, så jag tänkte att jag ger det väl ett försök. Jag registrerade mig en måndagkväll och bara 3 timmar senare hade jag fått ett meddelande från killen som skulle visa sig vara mitt livs kärlek. Till en början tvekade jag på om han verkligen var något för mig eftersom han var 20 år och inte 21 som jag hade satt som minsta åldersgräns och så bodde han då hemma hos sin mamma och jag ville gärna ha en kille som bodde själv och försörjde sig själv. Men efter många meddelanden fram och tillbaka fick jag svar på alla mina frågor och alla tveksamheter jag kände försvann. Efter att vi bara hade setts i några timmar så visste jag att han var den rätta för mig. Han är den snällaste, mest omtänksamma och gulligaste killen jag någonsin träffat och har verkligen hjärtat på rätt ställe. Och det var det jag föll för hos honom!

På Mötesplatsen hittade de sitt livs kärlek

Joseph berättar:

Jag hade varit medlem till och från på MP ett tag innan jag såg Emelies profil som en av de som nyligen hade registrerat sig och hon verkade ha det jag letade efter hos en tjej. Jag skrev och fick ett svar, det dröjde inte länge innan meddelandena blev längre och längre. Jag har oftast haft svårt att prata med nya människor. Men med Emelie så fanns inte det problemet utan det kändes som vi hade känt varandra länge. Just det att hon tog sig tiden att skriva så långa meddelanden fram och tillbaka gjorde att jag kände mig speciell. Sen att hon är den enklaste, snällaste och mest omtänksamma personen jag träffat gjorde att jag föll pladask för henne.

På Mötesplatsen hittade de sitt livs kärlek

Idag bor vi tillsammans i ett mysigt och charmigt nyrenoverat radhus i lilla Vadstena i Östergötland. Vi trivs jättebra ihop och våra känslor för varandra blir bara starkare och starkare ju mer tiden går. Vi ser väldigt ljust på våran framtid tillsammans, vi kan inte tänka oss ett liv utan varandra. I framtiden vill vi starta en liten familj med barn och kanske något större boende. Men det kommer alltid att vara vi två!

Tack Mötesplatsen för att ni gav oss chansen att hitta vårt livs kärlek i varandra!

Emelie & Joseph