Bli medlem

Hittade varandra av en slump och nu väntar de barn

Johannas berättelse:
För ett år sedan satte jag mig vid datorn och skulle logga in på Mötesplatsen en sista gång för att ta bort min sida. Jag hade gett upp med att hitta någon och tänkte att det var lika bra att ta en paus och ta det senare i livet. Som en ren vana så tänkte jag att där kanske var någon intressant i min inkorg. Jag valde att läsa tre av 20 olästa meddelanden. Av någon anledning fastnade jag i den långa och väldigt intressanta texten. Jag svarade genast och hade helt glömt bort att jag skulle ta bort sidan. Jag minns hur jag ofta loggade in för att se om han hade svarat eller inte. Tillslut gjorde han det och jag svarade lika snabbt tillbaka. Vi skrev till varandra under ett par dagar.

De hittade varandra av en slump och nu väntar de barn ihop

Med den här blyga metoden bestämde vi oss tillslut att träffas. Vi bestämde att vi skulle träffas på ett fik inne i stan. Jag minns hur jag satt där med min kopp kaffe och tidning när jag plötsligt såg en stilig man komma in med sin skinnjacka och pilotsolglasögon och bara log åt mig med det största finaste leendet som jag någonsin har sett. Där satt vi och pratande istället för att skriva till varandra vilket gjorde mig mer intresserad. Efter den här första träffen och kommande månaderna och året så växte mina känslor och kärlek för honom. Jag flyttade 18 mil för att starta ett liv tillsammans med honom. Efter ett helt år, står jag idag och väntar hans barn och jag har aldrig varit så här lycklig. Det här är mannen i mitt liv, pappan till mina barn och som jag kommer möta uppe vid altaret en vacker dag, jag bara kände det på mig.


Patrik berättar:
Jag var med på Mötesplatsen.se i något år och hade skrivit till några trevliga tjejer som jag även gått på dejt med. Men det lyckades aldrig riktigt klicka så där som det ska göra för att det ska kännas rätt. Jag var på väg att avsluta mitt konto när jag sa till mig själv att jag skulle ge det någon månad till. När jag väl tittade runt på olika medlemmars profiler så hittade jag av en slump ett foto på en tjej som hade det där magiska i sin blick. Jag bara stannade till när jag såg henne och skrev direkt ett meddelande till henne. Inom kort svarade hon. Hon verkade vara en jättetrevlig och go tjej så det blev många meddelanden. Tillsist bestämde vi att vi skulle ses. Dagen som vi bestämde var jag jättenervös. Hur skulle jag bete mig? Men till sist bestämde jag mig för att bara vara mig själv.

De hittade varandra av en slump och nu väntar de barn ihop

Så jag åkte mot vår träffpunkt som va på ett café i Hässleholm, och när jag till sist vågade stiga in på fiket så satt hon där. Hon lyste upp hela caféet med sin skönhet och verkade vara just den som jag trodde. Härlig och en go tjej vilket jag direkt kände och märkte när jag satte mig ner. Det va så lätt att prata med henne och det blev inga “pinsamma” pauser. När cafét stängde kände jag att jag ville lära känna och prata mer med henne. Vi satte oss utanför caféet och pratade vidare i flera timmar tills kvällen började komma. Hon var så härlig och trevlig och jag kände till sist det där “klicket” som jag så länge hade väntat på. Idag så bor jag och Johanna tillsammans uppe i Smålands skogar och vi väntar idag på vårat första barn ihop. Jag är verkligen lycklig över att jag gav Mötesplatsen en månad till så jag fick träffa kvinnan i mitt liv. Johanna förgyller min dag varje dag och hon får mig att må bra och att jag alltid känner glädje. Hon är verkligen mitt allt, och i framtiden så kommer våran familj att vara den lyckligaste.