Bli medlem

Första dejten varade en hel helg

Både jag och min nuvarande pojkvän (snart sambo) som jag träffade på Mötesplatsen var medlemmar på Mötesplatsen för att se vart det kunde leda till. Det är snart drygt ett år sedan (för att vara exakt, annandag påsk 2012) som jag satt inne på Mötesplatsen och kollade runt av ren nyfikenhet. Jag fick syn på en mörk, lång och stilig man vid namn "Artvandaley" (hans riktiga namn är Stuart). Jag gick in på hans sida och läste hans profil och tittade igenom hans foton. Därefter tog jag ett beslut om att bara skriva ett ord till honom som var "Fin" och ingenting annat. Jag tog en chansning eftersom han bodde i Stockholm och jag i Malmö. Det tog inte lång tid förrän jag fick svar. Allt föll sig så naturligt. Vi kunde prata om allt och ingenting. Vi hördes varje dag fram till helgen därpå då Stuart bokade en tågbiljett ner till Malmö, detta var den 20/4- 22/4. Dejten varade alltså en hel helg nere hos mig i Malmö och vi hade det väldigt roligt ihop, jag visade honom runt i Malmö och på lördags kvällen kom vänner över till mig och vi åt middag, drack vin och därefter gick vi ut och spelade biljard, helgen blev mycket lyckad. Sen dess har jag och Stuart pratat i telefon varje dag och träffats varje helg, varannan hos honom i Stockholm och varannan hos mig. Det har inte gått en enda helg som vi inte har träffats på. Vi blev ett par den 5/5, det gick alltså väldigt snabbt fram från den 20/4 när vi träffades första gången. Men allt kändes så himla bra och rätt.

Första dejten varade en hel helg

I augusti 2012 reste vi på en solsemester i Rhodos, Grekland under en hel vecka som var alldeles underbart. Vi bestämde att efter vår solsemester skulle Stuart börja söka jobb nere i Skåne vilket visade sig senare att det inte skulle bli enkelt. Men efter månader av sökande fick han äntligen komma till en intervju i Helsingborg den 18/2-2013 och fick jobbet direkt och i samband med att han fick jobb fick även jag ett nytt jobb bara dagen efter. Sen dess har allt flutit på, vi har flyttat många av hans saker hem till mig under Februari och Mars månad och han flyttar in hos mig permanent den 29/3 (Långfredag) drygt ett år efter att vi för första gången sågs på Mötesplatsen. Våra planer i nuläget är flytten till mig, sen en ny resa till Prag i April som jag fick i julklapp av Stuart. Senare i höst när vi bott in oss tillsammans skall vi planera en två veckors resa till hans ursprungsland Uganda.

Stuart är ALLT för mig, han är en mycket varm och fin människa som jag älskar oerhört mycket. Vi har tillsammans pendlat i nästan 1 år, även om vår ekonomi inte alltid har räckt till så har vi ändå tillsammans kämpat för att kunna ses. Men nu äntligen har det vänt för oss och vi ska bli sambos och starta ett helt nytt liv tillsammans med nya jobb och gemensamma mål. Jag kan varmt rekommendera andra singlar där ute att bli medlemmar på Mötesplatsen för att hitta kärleken. Det är bevisat att man kan finna kärleken på internet.