Bli medlem

Efter 20 dejter fann hon den rätte!

Annika hade dejtat på Mötesplatsen över ett år men hade inte träffat någon som det verkligen klickade med.  Så fick hon ett brev från Johan, vars profil lämnade mer att önska, men bakom den suddiga profilbilden fanns en härlig kille som visade sig vara den rätte.


Ibland tänker jag på hur märkligt det egentligen är att vi hittade varandra. Inte anade jag då för ett år sedan vilken härlig kille det var som gömde sig bakom ett suddigt foto och några opersonliga rader på Mötesplatsen. Jag tror att det kan vara lätt att missa de bästa personerna just för att de inte visar upp sig. Det är inte alla med vackra bilder och långa, roliga beskrivningar om sig själv som faktiskt är lika snygga och roliga i verkligheten. Jag har varit på runt tjugo dejter så jag vet… Det gäller verkligen att hitta den man blir lycklig med, inte bara för en vecka eller månad utan ... för resten av livet kanske? Och det är inte alltid den man först tror som är den rätte.

Strax innan midsommar förra året var jag rätt så less på dejting. Jag hade varit på Mötesplatsen över ett år och haft väldigt roligt tidvis och träffat många trevliga män på en mängd dejter, men det klickade väldigt sällan och känslorna var aldrig ömsesidiga. Då fick jag ett kort mejl till min sida på MP av en kille som inte verkade så spännande – han hade inte mycket text på sin sida, skrev inte mycket om sig själv och det enda foto han hade visade inte mycket ansikte. Men mejlet jag fick visade att han hade läst min sida. Efter lite tvekan svarade jag och efter några fler korta mejl bestämde vi oss för att ses. Dels för att jag tycker att det är ett bättre sätt att lära känna varandra och kolla personkemin och dels för att jag snart skulle åka på semester till Gotland.

Vi stämde träff under Svampen dit han skulle komma efter jobbet. Därifrån gick vi till Humlegården och köpte en latte på vägen. Sen satte vi oss på en bänk och drack kaffe och pratade. Och pratade. Och pratade. Efter någon timme gick vi vidare för att äta något. Det blev en lång kväll utan att vi märkte det, tiden gick så fort och vi trivdes väldigt bra i varandras sällskap.

Jag kände mig verkligen positivt överraskad. Johan var mycket snyggare i verkligheten och väldigt trevligt att umgås med. Jag hade gärna träffat honom igen direkt men åkte som planerat till Gotland. Redan efter två dagar ringde han mig där och kom sedan på ett spontant besök som drog ut på tiden... Han bokade om båten för att ha mera tid med mig och vi hade några underbara dagar innan han var tvungen att åka tillbaka för att jobba. Efter det pratade vi i telefon varenda kväll när vi inte sågs.

Men naturligtvis sågs vi så mycket som möjligt och jag var nog mer hemma hos Johan än hos mig. Så efter nyår sa jag upp min lägenhet och flyttade in hos honom istället. Nu är det snart ett år sedan vi sågs första gången och vi har börjat planera för ett kärleksbarn. Det känns helt underbart att dela framtiden tillsammans.

Tack Mötesplatsen!

Annika & Johan i Stockholm