Bli medlem

En vecka efter första dejten var det vi

Det var en kall och ruggig tisdagkväll som jag loggade in på mitt konto inne på Mötesplatsen. Jag kikade på inkomna meddelanden samt på senast inloggade, där fick jag snabbt syn på Fredrik. En stilig, ljus och lång man. Jag klickade mig vidare till hans profil och synade. Han beskrev sig själv på ett enkelt och charmigt sätt och jag var inte sen med att skicka ett personligt meddelande där jag frågade vad han hittade på denna ruggiga tisdagsvinterkväll. Därefter svarade Fredrik och samtalen tog fart. Vi bestämde oss snart för att träffas. Dessvärre lyckades jag dra på mig en otäck förkylning som sedan utvecklades till en lunginflammation och jag fick ge återbud till vår träff. Nu i efterhand har jag fått veta att Fredrik var övertygad om att jag fått kalla fötter!

Det började med en lunginflammation

Dagarna gick och jag spenderade en tråkig och ovanligt ensam jul själv, saknaden efter någon i mitt liv växte. På självaste julafton får jag ett sms ifrån honom! Då inser jag att ett tidigare sms har mottagits dagarna innan, vilket jag fullkomligt missat! Jag smsar kvickt tillbaka där jag ursäktar mig och ber om att få ses och den 3 januari bestäms!

Det började med en lunginflammation

Det var en stressig dag och mot kvällen dyker jag upp på bestämd plats (ett underbart sushihak som numera är vårt favoritställe) med andan i halsen och rosor i kinderna. Han är redan på plats. Vi hälsar artigt på varandra och beställer mat. Samtalen om allt mellan himmel och jord drar igång utan att låta sig dröjas. Vi uppföljer med fler träffar kantade av timmars promenader, kaffedrickande och samtalande. Det suger i magen varje gång vi ses och Fredrik sätter ganska snabbt guldkant på min vardag då varje sms från honom resulterar i ett stort och varmt leende från min sida! Den 11:e januari blir vår dag.

Det började med en lunginflammation

Idag är jag och Fredrik sambos. Min son avgudar honom och jag är lyckligare än någonsin. Att ha fått chansen att få Fredrik i mitt liv har givit mig mer än vad jag kunde anat. Vi trivs så bra ihop och pratar om husinköp. Fredrik får mig att få växa och få vara just jag och ingen annan än jag!

Tack Mötesplatsen för denna fantastiska möjlighet!

/ Fred & Alma