Bli medlem

Låt oss börja med för alltid

Jag hade tidigare varit medlem på Mötesplatsen och träffat en kille via sidan som jag bodde ihop med. Men då känslorna svalnade så flyttade vi isär. En tid efter separationen så blev jag på nytt medlem på Mötesplatsen, detta var i oktober 2011. Egentligen sökte jag nog inte kärlek, bara lite uppmärksamhet och någon att prata med. Jag hade varit medlem i ett par veckor när en kille mailade mig. Han var nyfiken och ville veta mer om mig. Jag tittade in på hans sida och tyckte att han såg trevlig ut. Men jag sökte egentligen inget mer än någon att samtala med.

Låt oss börja med för alltid

Till en början var jag ganska kall mot honom, och vi kan prata om det än idag... Att det var tur att han var lite envis när jag inte visade så mycket intresse. Vändningen kom en helg när vi satt och skrev mail till varandra. Jag vet inte riktigt vad det var som hände, men jag kanske släppte honom inpå livet mer än tidigare och det visade sig då att vi hade en hel del att prata om.

Och prata det gjorde vi verkligen! Det som började med mail utvecklades till telefonsamtal och sms. Det var lite som om man redan började bli lite förälskad. Fast att vi inte ens hade träffats. Vi pratade mycket om hur det skulle kunna bli om allt verkligen var så bra i verkliga livet som det var i vår "fantasivärld" eller vad man ska kalla det.

I slutet på november 2011 kände vi att det var läge att träffas. Det var inte mer än ca 1 timmes bilfärd mellan oss som tur var. Eftersom jag arbetar helg så var det svårt att få till ett tillfälle när vi båda kunde. Men vi hittade en helg i december som passade oss båda. Jag skulle åka till honom och jag minns att jag var supernervös. Jag hade bakat cupcakes i hans favoritfärg, så tanken var att vi skulle börja med en liten fika och sen äta middag senare på kvällen. Väl framme släppte det mesta av nervositeten. Vi fikade och pratade på om det mesta. När kvällen närmade sig tog vi ett glas vin och sen gick vi på stan och åt middag.

Efter middagen gick vi en promenad och han visade mig stan. Under turen så tar han min hand. Och det kändes så rätt. Vi gick på bio. Det enda vi båda minns av den filmen var att ljudet inte fungerade de första 10 min av filmen. I övrigt hade vi mest ögonen för varandra. Sen den kvällen är vi oskiljaktiga.

Låt oss börja med för alltid

Den mest romantiska stund i mitt liv var i juli 2012 då han gick ner på knä och friade till mig. Vi var på semester i Kroatien och han friade på den kända stranden Zlatni Rat på Brac. Varje gång jag tittar ner på ringen som sitter på min vänstra hand så blir jag glad. Den betyder så mycket för mig.

Vi har levt som särbo fram till augusti 2012 då vi äntligen flyttade ihop. Vi var båda sugna på nya utmaningar så vi bestämde oss för att flytta ihop på en ny ort som ingen av oss bott på tidigare. Spännande!

Låt oss börja med för alltid

Det är en extraordinär känsla att träffa någon som du kan blotta din själ för och som accepterar dig för vad du är. Jag har väntat, för vad som kan verka vara en lång tid, för att få komma innanför mig själv och vem jag är. Med honom känns som om jag äntligen kan börja. Inget tidsmått med honom kommer att vara tillräckligt lång. Men låt oss börja med för alltid.

Victoria & Peder