Bli medlem

En dålig dag på jobbet ledde till kärlek

Vår kärlek började med ett Excel-ark som strulade. Låt mig förklara.

Jag hade varit singel i 8 månader när jag satt på jobbet och jobbade med mitt hatobjekt nummer ett.... Excel. Spontan o hetsig som jag är så slängde jag ut ett megafoninlägg, inte för att locka män till min sida utan det var ett rent spontaninlägg från min sida. Turligt nog så satt Micke just då o gluttade på Mötesplatsen och såg mitt inlägg o svarade på det. Hans svar fick mig nyfiken direkt men det faktum att han bodde i Vellinge, söder om Malmö, och jag bor i Stockholm gjorde att jag inte direkt jublade, 60 mils avstånd är mycket även för en tjej ursprungligen från Norrbotten. Men det faktum att hans sätt att skriva och att han tog sig tid att skriva mer än bara -tja, läget?, gjorde att jag började brevväxla med honom ändå.

En dålig dag på jobbet ledde till kärlek

Många mail fram och tillbaka, långa sådana där vi avhandlade allt från barnuppfostran till heminredning och det faktum att vi båda är något pedantiska gjorde att intresset ökade än mer, så spontan som jag är så bestämde jag mig för att åka ned den 10:e februari 2012 för att se om det fanns mer än bara intressanta ord. Jag flög från Bromma flygplats till Sturup och landade vid 10-snåret. Micke hämtade mig på flygplatsen och vi åkte hem till honom o gjorde te o satte oss i köket för att prata lite.....2,5 timme senare kom vi på att vi skulle handla lite. Sedan satt vi och pratade om allt mellan himmel och jord fram till efter midnatt. Man kan säga att det klickade direkt och inte ens avståndet samt det faktum att vi båda hade två barn kunde stoppa oss.

En dålig dag på jobbet ledde till kärlek

Under det här första året tillsammans så har vi hunnit med att ses i snitt varannan helg, har tillbringat en semestervecka med alla barnen uppe i Piteå, närvarat på ett stort bröllop i Istanbul, julmarknad i Tyskland men framförallt tagit del av varandras vardag genom dagliga sms. Avståndet på 60 mil gör att vi inte kan ses så ofta som vi vill men vi hinner å andra sidan inte tröttna på varandra och vi visar verkligen varandra uppskattning jämt.

En dålig dag på jobbet ledde till kärlek

Våra fyra barn som är i åldrarna 7, 8, 9 och 11 år har träffats vid fyra tillfällen och går mycket bra ihop. Vårt råd till de som söker kärleken på Mötesplatsen är att inte fokusera på ett specifikt geografiskt område för det är inte säkert att den stora kärleken finns där.

Lycka till med kärleken! Den finns där ute men det kan kräva en hel del dejter med olika män o kvinnor innan man hittar rätt.

Kram Nina o Micke