Bli medlem

Flyttade ihop redan en månad efter första daten

Jag heter Olle och har träffat min Nelli genom Mötesplatsen.se.

Efter flera års medlemskap till och från på Mötesplatsen har det äntligen klickat.

Nelli är från Ryssland och vi talar nästan bara engelska med varandra, lite italienska blir det också eftersom Nelli har bott i Italien.

Nelli kom hit i juni-09, med sin dåvarande pojkvän och när deras förhållande tog slut stannade hon kvar och bodde hos en väninna. Eftersom Nelli bara satt hemma hela tiden tipsade väninnan henne att bli medlem på Mötesplatsen. Där fann vi varandra och vi kom fram till att vi hade många gemensamma intressen. Nelli har som sagt bott i Italien, och det råkar vara mitt favoritland i världen, så redan där stämde det. Vi började chatta och efter ett tag frågade Nelli om jag kunde visa henne min stad, vilket jag självklart ville göra!

Olle och Nelli

Vår första date var en fika vid Kronhusbodarna i Göteborg. Vi möttes mitt i Nordstan på den där kompassen som är inlagd i golvet. Inte så romantiskt kanske… Jag tyckte redan då att hon var underbar, fastän lite blyg.

Ett tag efter vår första date skulle Nelli besöka en väninna i Halmstad. Så jag beslutade mig för att åka ner för att hälsa på henne över dagen. Min son bor i Falkenberg, så planen var att hämta upp honom på hemvägen. Jag ringde Nelli och frågade om det var ok att jag kom och tog en fika eller något och det var det!

Jag tog tåget mot Malmö-Köpenhamn vid 9.30 och var framme vid 11. Gick och köpte en flaska vin och träffade henne och väninnan på torget i Halmstad. Nelli och jag gick ned till Nissan och satt där i solskenet flera timmar och pratade om allt möjligt. Sen dess har det varit vi i "vått och torrt", och vi älskar varandra såklart väldigt mycket!

Redan en månad efter vår första date flyttade vi ihop och vi gifte oss den 4 januari 2010.

Vi skrattar oftast åt samma slags humor, och det uppväger åldersskillnaden väldigt väl. Nelli är 28, nyss fyllda och jag är 43. Tillsammans gillar vi att bara ta en dubbel espresso på ett schysst café, eller bara lyssna på musik t.ex. Whitney Houstons senaste skiva som blivit "våran".

Många, många tack för hjälpen! Bol´shoe Vam spasibo (big thanks to you).

Olle och Nelli