Bli medlem

Från dejt till sambo på fyra månader

Vår solskenshistoria

Jag hade hört om Mötesplatsen ganska länge via olika medier, men hade aldrig riktigt vågat prova att söka kärleken på det sättet (trots att några kompisar till mig träffats sina kära på det viset). Så en dag kände jag att jag bara måste prova vilka möjligheter som MP kunde erbjuda. Jag hade bott utomlands så länge som 10 år och tänkte att MP kunde vara ett bra sätt att komma i kontakt med intressanta killar i den region där jag bodde, speciellt via matchnigningsfunktionen. Jag fann att det var väldigt enkelt att registrera sig och använda sidan, men lite svårare att skriva ihop en rättvisande profil. Jag ville gärna träffa någon för ett seriöst förhållande eller inte alls, så jag var noga med att beskriva både mig själv och hurdan kille jag skulle vilja träffa.

Nicolina och Sergey

Kanske var det ödet, som fick mig att skicka ett gratismeddelande via MP med inviten ”Vill du fika med mig?” till killen med de fina ögonen och den leende munnen. Han hette Sergey och var inte VIP-medlem, men några timmar senare hade han skaffat ett VIPPlus-medlemskap på MP och skickat ett gulligt svarsmail till mig. Hans VIPPlus-medlemskap gjorde att jag kunde svara honom gratis. Jag hade varit VIP-medlem i 3 månader, men medlemskapet hade precis gått ut. Under den tiden hade jag också fått kontakt med några andra killar på MP och träffat dem för att prata lite, men även om de var trevliga, så kände jag inte det där lilla extra för någon av dem.

Men tillbaka till killen med de fina ögonen. Mitt första meddelande och hans snabba svar blev början på ett intensivt chattande. Vi upptäckte att vi båda bodde i Stockholm och hade ungefär samma intressen. Sergey tyckte direkt att jag verkade vara en söt och intressant tjej, och han ville träffa mig samma kväll, men jag var lite för feg för det. Vi träffades istället några dagar senare efter jobbet och fikade. Sergey var först på plats utanför cafét, där vi bestämt träff och jag minns att jag var lite nervös när jag gick fram emot honom. Han hade inte sett mig ännu, utan gick fram och tillbaka på kullerstenarna. Han var nog också nervös, men bara några minuter senare, så satt vi avslappnat och pratade om allt möjligt. Jag kände redan då att han var en mycket intressant kille, som jag gärna ville lära känna mer och när cafét stängde, så tog vi en lång promenad och sen åt vi middag på en restaurang. När vi slutligen kramades farväl på tågstationen flera timmar senare, visste vi att det var början på något.

Jul, nyår och sommar

Den andra dejten började vid lunchtid fyra dagar senare och fortsatte till nästan midnatt, för vi hade så mycket att prata om – tiden stod still. Vi bara såg in i varandras ögon, pratade och visste. Nu var det vi. Tänk att några rader på MP kunde föra oss tillsammans och skapa en sådan lycka. Efter den kvällen, så har träffades vi nästan varje dag, ringde och skickade sms. Det var i början av maj 2009 och 4 månader senare flyttade vi in tillsammans i en stor, fin trerumslägenhet. Jag har fortfarande samma varma, lyckliga känsla inombords, som jag fick vid vårt första möte. Varje dag när jag kommer hem och välkomnas jag med pussar och kramar av en leende Sergey. Och det går inte en dag utan att han berättar hur mycket han tycker om mig och att jag är den finaste för honom. Nu har vi firat vår första jul och nyår och planerar för en framtid med barn och familj. Vi känner ofta att vi saknar ord för att beskriva den lycka och glädje vi känner för varandra och vi vill tacka MP av hela våra hjärtan att de gjorde vår kärlek möjlig.

Nicolina och Sergey