Bli medlem

När kärleken blir till verklighet

När kärlek blir till verklighet

Valentina:

Det började med att jag fick ett mail av Niklas i början på april. Även fast han bodde i Lund och jag i Göteborg var jag fast besluten att inte ha något distansförhållande (se hur det gick!). Jag tyckte att han hade det finaste leendet och de snällaste ögonen någonsin. Jag var fast! Vi började chatta med varandra lite och det övergick till telefonsamtal. Vårat första samtal varade i hela sex timmar! Vi klickade direkt och från den dagen i april gick det aldrig en dag utan att vi hördes av.

Några veckor senare så bestämde vi att träffas. Jag åkte ner till Lund och den tre timmars bussresan gick väldigt snabbt. Jag var så nervös samtidigt som jag hade tusen fjärilar i magen. När vi väl träffades tyckte jag att han var så otroligt söt och charmig, snällare människa får man leta efter.

Sedan dess tog det fart och inte långt därefter blev vi ett par. Vi turades om att åka till varandra i flera månaders tid. Tills den dag vi bestämde att vi inte kunde vara ifrån varandra och ville flytta ihop.
Niklas flyttade upp till Göteborg och idag bor vi tillsammans. Vi trivs i varandras sällskap så bra och jag hade aldrig kunnat ana att jag skulle finna min prins här.

De njuter av varandras kärlek

Niklas:

Efter tre månaders medlemskap på Mötesplatsen, och efter några mindre lyckade dejter där personkemin inte fungerade så hittade jag äntligen den person jag sökte. Jag hittade henne på nya medlemmar och hade i början inga förväntningar att det skulle leda till något seriöst. Men efter flera timmars samtal så började jag märka mer och mer att hon kunde vara den rätta för mig.

Vi bestämde att vi skulle träffas i Lund där jag var bosatt vid den tiden. Jämfört med Valentina så var jag inte så nervös eftersom jag hade varit med om situationen förut och därmed var mer "erfaren" än vad Valentina var. Vad jag föll för först hos Valentina var hennes dialekt. Hon pratade småländska och inte skånska som jag var van vid att höra. Hon var precis lika vacker i verkligheten som på bilderna hon hade uppe på sin profil på Mötesplatsen.

Efter ett halvårs pendlande till varandra bestämde jag mig för att flytta till henne i Göteborg då jag kände att jag ville ha en framtid med Valentina och så blev det.

Vad beträffar framtiden så är våra planer att fortsätta vara tillsammans. Kanske bilda en egen familj om några år efter att Valentina studerat färdigt, om det blir som vi vill ;). I sommar har vi planerat in en solsemester tillsammans och idag njuter vi av varandras sällskap och kärlek.

Avslutningsvis vill vi tacka så hjärtligt till Mötesplatsen, utan er hade vi aldrig lärt känna varandra, utan er hade det varit omöjligt.

Vi kan inte tacka er nog!

MVH
Valentina & Niklas