Bli medlem

Vi visste redan efter första dejten

Turen och kärleken förde dem samman

Anna:

Jag hade pratat med Ulf ett par veckor på Mötesplatsen när vi bestämde oss för att träffas. Dejten blev i Skövde, det blev bio och mat. Vi firar ett halvår nu i helgen. Jag blev kär i honom nästan på en gång, vi trivs väldigt bra ihop och han går bra ihop med mina barn. Dom älskar honom också. Det som var kul när vi träffades var att när vi pratat en stund så kom vi fram till att Ulf hade jobbat med en gammal klasskompis till mig, så vi hade mycket att prata om. Ulf är en lättsam person, det är därför jag älskar honom så mycket.

Till våren ska vi åka och hälsa på Ulfs föräldrar och syskon. De bor 25 mil bort, det ser jag fram emot. Ulf har träffat min släkt, de bor på samma ort som jag. Ulf har jobbat på många olika platser i Sverige och till slut hamnade han i Skara, där han jobbar med travhästar. Tur för mig, så nu får jag lära mig att inte vara rädd för hästar. Men var gör man inte för kärleken.

Jag hade tur som träffade Ulf. Jag trodde ett tag att jag skulle få leva ensam. Efter 3 år som singel så kände jag att jag ville träffa någon att dela livet med.

Ulf:

Jag kände redan efter första dejten att jag vill träffa Anna igen. Vi har träffats varje helg sen dess. Jag gillar hennes barn. Tyvärr har jag inga egna barn men kan glädjas av att jag nu har fått en hel familj. Det var bara rena turen att vi träffades, det var nog meningen eller ödet. Vi bor 6 mil ifrån varandra. I början träffades vi bara på helgerna, men vi tyckte det blev för jobbigt så vi träffas på veckorna också. Vi kan tänka oss att bo ihop.

Det man får försöka med när det blir vardag är att göra den till det bättre. Vi har inte varit osams än. Det jag gillar hos Anna är att hon är snäll, lättsam, helt enkelt bäst. Jag önskar jag hade träffat henne tidigare i livet. Vi matchar varandra bra. Vi gillar djur, båda gillar att vara ute i naturen tycker om barn. Anna jobbar på dagis, i kök och städ. Vi ser i fram emot våren och sommaren och att planera våran första semester i hop. Man måste ta vara på livet när man får en sådan chans att få det bra.

Vi tackar för att Mötesplatsen finns, det hjälpte ju oss på traven.

Anna och Ulf