Bli medlem

Jimmys flirt fångade Marions intresse

Det började som en flirt på Mötesplatsen...

Hej! Jag heter Marion och min historia handlar om hur min sambo Jimmy och jag träffades via Mötesplatsen!

Jag hade varit medlem på Mötesplatsen i lite över ett halvår tror jag när jag fick den där flirten av Jimmy den där kvällen. Jag blev nyfiken och kollade in hans profil, men till min besvikelse fanns där ingen bild.Dock svarade jag lite kaxigt på hans flirt och efter det flöt det bara på.

Han frågade mycket om mig, och det tyckte jag var roligt eftersom många tidigare konversationer nästan slutade innan de började. Jag blev ganska snabbt intresserad av Jimmy trots att han inte hade någon profilbild, så det blev att vi började prata dag som natt.Eftersom jag hade sagt vad jag hette så hittade han även mig på Facebook där han la till mig och sedan hittade han även mitt telefonnummer! Så jag blev jätteförvånad när jag fick ett mess av honom en kväll när jag var i Göteborg i juni 2009 på en festival och han frågade hur det gick för mig och sa att jag inte fick tappa bort mig i storstan.

Det värmde verkligen att han brydde sig om mig så mycket och att han inte ville att någonting skulle hända mig, så självklart svarade jag och vi hade kontakt dygnet runt. Ett MMS senare och jag fick äntligen se hur han såg ut! Det var så kul att äntligen ha ett ansikte på personen man börjat tänka på riktigt mycket.

Däremot slutar inte historien här, utan jag träffade en annan kille på festivalen jag var på och fattade intresse av honom. Det kändes lite enklare att fatta tycke för någon jag träffat ansåg jag. Så när Jimmy hörde av sig en dag och sa att han var på väg till mig och ville träffa mig så var jag tvungen att säga ifrån, vilket sårade honom jättemycket men även mig då eftersom jag tyckte så mycket om honom trots att jag inte träffat honom än. Jimmy fångade Marions intresse

Hur som helst, jag tänkte jättemycket på Jimmy när jag var med den andra killen och det tog snart slut mellan den andre och mig. När jag ändrade min status från att ha ett förhållande till "singel" på Facebook så var Jimmy den första att skriva och fråga om jag ville ses, och det ville jag ju såklart! Så vi bestämde oss att han skulle åka de 14 milen hem till mig och att vi sedan skulle åka till Örebro för att gå på bio.

Vi bestämde att vi skulle mötas på en plats och när jag kom dit hade han inte kommit än. Jag var så nervös att jag trodde jag skulle dö! När han sedan kom och klev ur bilen trodde jag att jag skulle dö ännu mer! Han var så snygg och härlig, han verkade lite gulligt blyg men det gick jättebra ändå! Vi hade en jättetrevlig kväll och på bion fick jag en liten blyg kindpuss.

När bion var slut pratade vi väldigt mycket och ingen av oss ville släppa varandra så jag åkte med honom de 14 milen hem för att kolla på film. Och där i hans soffa kysstes vi för första gången. Det hela slutade med att jag sov över hos honom. Ingenting har någonsin känts bättre än när jag vaknade upp vid hans sida den morgonen och ha hans armar om mig. När jag såg in i hans ögon var det som om himlen hade öppnat sig och jag kände hur hans värme spred sig till mig.

När jag idag vaknar upp bredvid denna underbara man så känner jag precis samma sak som den där första morgonen. Ingen kan ge ljus till mitt liv lika mycket som Jimmy kan.

Idag är vi sambos och bor i en liten lägenhet tillsammans med två katter från ett av hans tidigare förhållanden. Vi har varit tillsammans i nästan 6 månader och vi båda känner att det kommer många till!

Tänk att en liten flirt på Mötesplatsen kunde leda till ett sådant underbart förhållande!

Lycka till! Och glöm inte, det finns en pusselbit för alla!

Marion och Jimmy