Bli medlem

Jag fann mitt livs kärlek på MP

Jennifer och Göran fann varandra på MP

Jag fann mitt livs kärlek på MP i augusti 2009. Han heter Göran och kallade sig ”drome” på Mötesplatsen.

Jag var med på Mötesplatsen i en månad men hade gett upp hoppet om att hitta någon just då eftersom jag skulle till Arizona på semester. Jag hade aldrig tid att kolla min profil för att se vem som var intresserad, så jag sa till mig själv att det är nog ingen som vill. Jag kollade in då och då men hittade ingen som väckte mitt intresse. När jag kom tillbaka från semestern började jag med att titta in igen, men hittade ingen. Så jag tänkte att om jag inte hittar någon nu så orkar jag inte hålla på mer.

Då såg jag plötsligt Göran, som väckte mina känslor. Jag läste på hans profil och förstod att han var väldig charmig och älskar musik, dans och matlagning, något som jag också är intresserad av. Jag tyckte hans profil överensstämde bra med min. Han tittade på min profil också, men såg att jag inte hade någon stjärna (alltså att jag inte hade betalt medlemskap), så han tänkte att det inte var någon idé att skriva till mig. Jag bestämde mig för att jag skulle skriva till Göran och betalade samtidigt också mitt medlemskap för en månad, utifall det hela skulle leda till något. Så nu var det fritt fram.

Jag skickade ett meddelande till honom om vad jag hette och frågade om det fanns något vi kunde skriva till varandra. Jag ville också veta var han bodde. Han berättade att han bor i Oxie. Jag själv bor i Vintrie. Jag tyckte att det var lite besvärligt att prata över nätet, så jag sa att det kanske var bäst att vi ringde till varandra. Jag frågade också om vi kunde ses på Malmöfestivalen för att se om vi kunde vara något för varandra.  Han ringde upp mig och vi bestämde oss för att ses den 21 augusti för att äta middag vid Lilla Torg.

Vi skulle ses utanför Hilton Hotel vid Triangeln kl 18. Jag gick dit men jag tyckte inte att den man som stod utanför Hilton liknade Göran, så jag gick förbi och funderade på om jag skulle fråga om han var Göran. Sen korsade jag gatan och tittade på andra sidan av Triangeln och vågade fortfarande inte gå fram. Jag gick in i köpcentret och hittade ett akvarium, så jag ringde till honom och sa att jag stod bredvid det. Jag var så nervös att mitt hjärta bankade, för jag är inte van vid blind dates, att äta middag med någon som jag aldrig har träffat förr. Han såg annorlunda ut, lite äldre än på profilbilden. Jag var lite besviken över att han inte såg ut som på bilden men jag sa till mig själv att okej, han kan mycket väl vara trevlig och snäll. Han var lite stel, men slappnade av senare då vi över middagen började prata om allt möjligt. Efter middagen gick vi på en konsert. Klockan var över midnatt och det var dags för mig att åka hem från festivalen med mina barn. Jag sa till Göran att jag helst ville åka hem med dem utan att de träffade honom.

Han kysste mig när vi sa hejdå. Sen bestämde vi via mejl att vi skulle ses igen på söndagen efter att han haft fest för sin son på lördagen. Han lagade middag till mig och sedan dess har vi varit ihop. Han har tagit mina barn och barnbarn till sig, trots att han har vuxna barn själv. Vi har inte bestämt något om att flytta ihop, men kanske gör vi det längre fram.

Vi får se med tiden. Just nu är vi bara så lyckliga tillsammans. Vi har rest mycket tillsammans med barnen, till Dubai och Kalifornien.

Han har lärt mig att leva livet. Innan jag anmälde mig till MP var jag änka i ett och ett halvt år och var själv med mina barn. Göran hjälpte mig genom en svår tid i livet.

Jennifer och Göran