Bli medlem

Vårt förhållande är starkt, hett och tryggt

Catarina: Efter att ha levt i ett förhållande i 18 år var jag plötsligt singel. Jag kände mig ensam och tråkig. En nästan 40-årig kvinna med två barn. Tjohoo! Jag hade sett reklam om olika datingssidor för singlar. Varför inte, tänkte jag, iallafall för att ha lite roligt. Se vad det finns för människor därute. Det var kul att gå in på andras sidor och läsa lite.

Många hade lagt ner en enorm tid på sina presentationer där de berättade om alla sina goda sidor och vilka krav de hade på sin framtida partner. En del presenterade sig på ett så snyggt sätt att man nästan inte vågade skriva till dem. Som om lilla jag skulle kunna leva upp till alla dessa goda egenskaper. Jag som har en hel del dåliga också, hrm. Så såg jag en profilbild som fångade mitt intresse. "Sexyblueeyes", ja han hade verkligen fina, själfulla ögon.

Catarina och Dominique

Hans presentation var ganska sparsam och det lockade mig. Man behöver inte berätta allt om sig själv på en gång. Jag gillar att lirka och luska lite också. Jag slängde iväg en kommentar, "Du ser söt ut" och fick tillbaka "Tack, det var roligt att du tycker det". Typiskt en sån där som tycker han själv ser så j-vla bra ut. Ilsket skickade jag "du kan väl ge en komplimang tillbaka, din taskmört".

Så kom vårt första möte. Vi upptäckte meddetsamma en mängd likheter. Vi har båda två söner i nästan samma åldrar. Jag har en hund, han har en hund. Jag har två katter, han har två katter. Vi gillar båda sport (på TV alltså). Fastän vi är olika som personer så har vi samma värdegrund, vilket känns viktigt.

Dominique: Jag var en uttråkad och ensam tvåbarnspappa som levt singel i fyra år. Jag hade satt mina barn i centrum och inte lagt någon tid på mig själv. Mina barn tyckte det var dags för mig att hitta en tjej. Så jag blev medlem på Mötesplatsen.

Efter att ha varit ute på Mötesplatsen en tid utan att hitta något intressant alls så såg jag att Catarina hade varit inne på min sida. Eftersom jag hade kollat alla tjejer i Skåne så undrade jag varför jag inte sett hennes profil. Då visade det sig att hon precis hade blivit medlem. Jag blev direkt misstänksam och undrade varför hon var intresserad av mig. Efter ett par mail ville hon att jag skulle ringa men jag ville vara försiktig eftersom jag haft dålig erfarenhet av nätdating innan. Men vid första telefonsamtalet som vi hade redan efter tre dagar så kändes de helt rätt. Hon var kvinnan jag alltid velat ha.

Catarina och Dominique: Vi kom båda överens om att vi skulle ta det lugnt. Vänta med att träffas iallafall 4-6 veckor eftersom vi båda är lite försiktiga. Men redan 10 dagar efter vårt första möte på nätet så tog Catarina tåget från Helsingborg till Malmö där Dominique bodde. Detta var fredagen den 27 mars 2009. Vi hade kommit överens om att om vi inte klickade IRL så skulle Catarina åka hem meddetsamma och koden för det var att "nu ska jag hem och äta bruna bönor". Men alla förväntningar slog in och Catarina stannade till söndag.

Från den helgen så försökte vi träffas så mycket vi bara kunde med tanke på barn, djur och avstånd. De dagar vi inte träffades kändes långa och plågsamma. Sedan har allt gått väldigt fort. Dominique, som aldrig ville lämna Malmö, har flyttat till Helsingborg efter bara tre månader. Så nu bor vi ihop på 60 kvm med två barn, två stora hundar och fyra katter.

Den 27/11 förlovade vi oss och giftermål finns bakom hörnet. Tänk att vi båda trodde att kärleken skulle vara svår att hitta vid 40-års ålder. Nu är vi tillsammans och känner att vi har hittat den stora kärleken. Det finns mycket passion och hetta vilket ibland leder till häftiga gräl som gör att vi kommer närmare varandra. Kärleken växer och vårt förhållande är starkt, hett och tryggt. Precis som vi vill ha det!

Vänliga Hälsningar
Catarina och Dominique