Bli medlem

Första dejten varade i 12 timmar

Anna berättar:
Johan är min PIM – min Perfekta IdealMan! Vi träffades konstigt nog på Mötesplatsen! Eller kanske var det inte konstigt alls! Vi hade båda skrivit våra profiltexter på ett sätt som andades våra personligheter, såväl på, som mellan raderna. Vi fastnade för varandra skriftligen, muntligen och... visuellt – i den ordningen! Jag hade varit gratismedlem i en och en halv vecka, när jag hittade en guldfisk dinglandes på min krok! Det pirrade i min mage och jag svettades i mina armhålor när jag läste den mest attraktiva profiltext, som jag någonsin varit i närheten av!

Vi skrev till varandra via MP i några dagar – många långa stunder satt jag och skrev och läste för glatta livet! Efter fyra dagar var det dags för en dejt irl, på Liseberg! Jag tänkte att jag skulle få det underbart oavsett, även om min guldfisk visade sig vara bara en silverfisk. Jag fullkomligt älskar Liseberg, nämligen! Dessutom ville jag köra ett fisktest, för att kolla tuggmotståndet noga! Långa köer, skulle betyda tusen tillfällen att kolla om vi skulle trivas i varandras sällskap bara genom att prata med varandra! Kvällen innan tog jag mod till mig och ringde upp på hans telefon. Nervös var jag så till den milda grad att jag andades som om det vore dags för min tredje förlossning. Djupa in och utandningar med luren i högsta hugg bortvänd från min tunga andhämtning och mitt ljudliga luftflöde... Vi pratade mellan kl 23 och 01.25... Lisebergsdejten varade från öppningsdags till stängningsdags – 12 timmar!

Nu har 8 månader gått! Vi har telefonpratat kl 22 varje kväll minus en sedan dess, med undantag för de kvällar vi träffas på riktigt. Vi ses så ofta vi kan. Hela högen, med 2 + 2 barn träffas regelbundet och vi saknar våra barn samma helger och passar då på att ses bara vi två. Vi bor i olika städer med respektives barn rotade bland sina kompisar, så ett samboende är ej aktuellt. Dock, det iblandboende vi är hänvisade till är härligt!!! Jag älskar Johan på ett sätt som jag aldrig någonsin tidigare har varit i närheten av att älska en kille! Han är oändligt, innerligt kärleksfull, hans förpackning och innehåll attraherar mig sanslöst och sagolikt, han har blivit min allra bästa närmaste vän, jag kan vara mig själv (på gott och ont) i hans sällskap med vetskapen att han älskar mig precis som jag är. Han har stått vid min sida i vått och torrt, i med- och motvind, i stormar med orkanstyrka...

Två av mina absoluta favoritlåtar just nu är "Just the way you are", med Bruno Mars och "What are words" med Chris Medina. Avundsvärd kärlek, som dessa låtar handlar om, är få förunnat och tur och timing spelar en avgörande roll! Kärleken mellan Johan och mig är avundsvärd och turen och timingen, det har vi Magiska Mötesplatsen att tacka för! Tusen tack! Vi är oändligt tacksamma!

Johan berättar:
En skolfröken gissade jag att det handlade om, dock utan stramt uppsatt hårknut. Istället vackert, utsläppt svart hår som matchade den klarblåa klänning som hon valde på vår första dejt (shorts under, visade det sig senare). Jag hade under min tid på Mötesplatsen dejtat några damer som var helt perfekta, dock för någon annan än mig. När jag fick syn på hennes krok som dinglade framför nosen på mig, lockande, frestande, oemotståndlig och alldeles för bra för att vara sann, ja, då högg jag som en piraya. För bra för att vara sann, det är du fortfarande, trots att vi har haft en 8 månaders Lisebergstur även efter första Lisebergsdejten. Livet går ibland upp och ner så det gäller att hålla fast vid det som betyder mest, i detta fall är det du, min fina!

Jag har haft mina tvivel på nätdejting många gånger, speciellt när jag suttit på dejter utan att kunna klämma fram ett enda vettigt ord. Dejten med dig fick mig att inse att alla är som sagt perfekta, men det handlar om rätt kombinationer. Du och jag och vår alldeles egna kärlekskombination är perfekt för oss. Mötesplatsen, jag har er att tacka för allt men jag hoppas jag aldrig behöver se er igen;)