Bli medlem

Från en date till eget företag

Beskrivning: Han blev övertalad av en vän att skapa en profil på Mötesplatsen. Det tog bara några dagar innan han fick kontakt med Martina. De sågs snart på dejt och sedan dess är de oskiljaktiga. Idag driver de även ett företag tillsammans.


Nu ska Ni få följa med på en historia som för oss är nästan för bra för att vara sann, men det är just det som är det bästa med denna historian. Den ÄR helt sann…!

Vi hade nog egentligen bägge två har det visat sig, gett upp hoppet om att hitta det där som alla pratar om "den stora kärleken" och börjat acceptera att leva livet som det såg ut att bli. För oss själva och ensamma.

För Martinas del, så hade hon väl haft någon date . Men utan att det resulterat i något allvarligare.

För min (Gordon´s) del var det egentligen en kompis som sa det där avgörande, den där kvällen vi satt och tog en öl hemma och hade planer på en utekväll i "raggdjungeln"

- Har du testat nätet?? Gör det!! Sagt och gjort, och ska man göra något så ska man ju göra det ordentligt. Dagen efter på eftermiddagen så la jag upp en profil mest bara på skoj, men självklart så hoppades man ju att den onda cirkeln kanske skulle kunna brytas. Men jag ska helt ärligt säga att jag inte hade någon större förhoppning, hade väl inte heller det största förtroendet för att göra det via internet, varför vet jag inte. Men jag märkte just tack vare detta att man ju definitivt inte var så ensam om dessa jobbiga öden med oturliga förhållande som man kanske bara trodde att man var. Martinas profil gick jag in på några gånger, men det dröjde nog innan jag gav första komplimangen. Ett par dagar… längre kunde jag inte hålla mig. Sedan tillsammans med en ros så kommenterade jag hennes grymt sköna profil, och självklart så berättade jag att det kändes svårt att inte bli ännu mera intresserad utav hennes historia. Och när man gick ännu djupare på just den biten, så visade det sig att vi bägge nästan hade identiska erfarenheter vad det gällde tidigare förhållanden.

Så efter att ha mailat och pratat med varandra ett antal gånger så bestämde vi oss för att träffas. Sagt och gjort, vi bestämde träff i Karlskrona och sedan den dagen, den 16é oktober 2010 så är vi väl i det närmaste oskiljaktiga.

Sedan så har det gått undan kan man säga, utan att något har känts konstigt. Vi bodde ju en liten bit ifrån varandra, jag (Gordon) i Karlskrona och Martina i Lessebo. Så detta var ju det första att ordna till. Så ifrån den första januari 2011 är jag (Gordon) nu skriven i Lessebo.

Vidare?? Jo nu väntar nästa otroliga kapitel i denna sannsagan. Vi har precis fått pappren ifrån Bolagsverket som nu bekräftar att vi äger ett gemensamt Handelsbolag, Xtra Professional Syd Handelsbolag som syftar till att ytterligare kombinera våra gemensamma hobbys, eftersom vi har hundar i familjen och rör oss mycket med dom i skog och mark samt på tävlingar. Martina har företagsgener utav det rätta slaget, och jag (Gordon) har varit säljare i hela mitt liv. Nu ska vi jobba med att erbjuda skogsmänniskor, jägare, fiskare samt hundmänniskor de rätta kläderna. Detta bara flyter på… Så det är inte värt att stanna upp och tänka efter vad som egentligen hände, bara att konstatera det underbara faktum ATT det hände!!

Så fortsättning följer!!! Vi kanske syns?

Till sist vill jag Gordon, tacka Nicke för att du sa dom där avgörande orden som fick mig att ta steget. Vi bägge vill självklart tacka Mötesplatsen för att Ni förde oss samman, och för att Ni gav oss den sanna historien utav sådant man ju annars bara läser om… Och historien har ju bara precis börjat!

Självklart vill vi också säga till alla som funderar om man inte skulle göra slag i saken någon gång och chansa. Tveka inte längre!! Gör som vi, offra några hundralappar och gör ett seriöst försök. Det finns inga ursäkter! Är du inte bra på att skriva och berätta om dig själv. Be någon annan som du har förtroende för berätta den där historien om dig, krydda berättelsen med vad du söker för egenskaper hos din näste. Och be om det är nödvändigt den tredje att skriva ner historien åt dig. Resten får man göra själv och det fixar man. Det underbara i detta är att om man hittar någon, så är man inte ensam om att vinna. Man är TVÅ och det är ju det som det går ut på!

Hälsningar Gordon Karlsson & Martina Fröjd