Bli medlem

Jag har hittat min drömprins

Johan och Jessica träffades på Mötesplatsen och kunde inte sluta tänka på varandra. De började flörta fram och tillbaks och fick till slut kontakt. En romantisk och snöfri vinterdag sågs de för första gången och allt kändes bara rätt.Johan berättar om Jessica:

Först och främst vill jag tacka Mötesplatsen för att jag hittade min underbara Jessica.

Nu ska jag berätta om en vacker dag i mitt liv. Det hela började med att jag kom hem från jobbet och satte mig vid datorn och loggade in på Mötesplatsen för att kolla lite och mina ögon fastnade direkt på en vacker tjej vid namn melosa. Jag gick in på hennes profil och läste och tittade på bilderna som fanns där. Jag tyckte att hon var så vacker så jag kunde inte sluta titta.

Det kändes så bra att bara titta på henne så jag bestämde mig för att slänga iväg en flört, det dröjde inte länge innan jag fick en flört tillbaka och fler efter det. Vi började skriva till varandra och fortsatte så i flera timmar, pratandes om allt, jag minns att vi hade något som hette tjugo frågor.

Jag gav henne mitt nummer ganska tidigt men Jessica tyckte att det var för tidigt. En dag gick min dator sönder och jag tänkte att ska jag nu aldrig mer få prata med denna vackra tjej igen. Då hörde jag ett sms-ljud från min telefon, jag plockade upp den och såg att det var Jessica. Jag var så himla glad för detta sms.


Jessica berättar om Johan:

För mig började allting när jag under en lunch med en kompis började prata om var man egentligen träffar en bra kille. Detta var efter att vi båda gjort vårt obligatoriska år utomlands och vi var trötta på att umgås med alla andra från universitetet på de typiska studentställena i staden, vi bestämde oss då för att testa på nätdejting ! Vi blev medlemmar på Mötesplatsen och en av de första som hörde av sig till mig var, enligt korten, en mörkhårig skönhet från Linköping. Redan från början var det svårt för mig att slita tankarna från honom, även om det var en hel del som hörde av sig kunde de på något sätt inte mäta sig med just honom trots att vi aldrig ens hade träffats.

Dagarna gick och våra mail blev längre och längre, vi bestämde oss för att ta nästa steg och ringa varandra. Han ringde mig en kväll, och konstigt nog var jag inte speciellt nervös när jag såg på mobilen att det var han som ringde. Det visade sig att han pratar östgötska som jag tycker är så otroligt fint, det visar sig även att korten jag sett på honom var från i somras och att han nu var rödhårig, även det ett pluspoäng!

Efter detta gick allt väldigt snabbt... Eftersom detta var i höstas hade vi bestämt oss för att träffas första gången när den första snön föll, otroligt romantiskt. Hur romantiskt det än skulle varit gick det inte att vänta så länge! Vi träffades trots att snön fortfarande inte hade kommit, och jag minns fortfarande den dagen jag såg honom för första gången; hans vackert glittrande ögon och fina leende hållandes på rosor i ena handen. Jag kom fram till honom, fick en kram och på något sätt kändes det bara "rätt", detta var den jag hade väntat på i 23 år, hur otroligt det än låter.

Jag ska inte påstå att vi har det 'perfekta förhållandet' (om det ens existerar något som kallas så), men det jag vet är att han är perfekt för mig och jag kan fortfarande inte förstå hur jag kunnat ha sån tur att jag har hittat min drömprins. Min snälla, fina, rödhåriga, östgötska Johan.