Bli medlem

Hittade mina drömmars man

Elin var trött på att vara singel och bestämde sig för att gå med på dejtingsidan Mötesplatsen. När hon fick kontakt med Daniel fastnade hon direkt. Han var hennes drömmars man och har fyllt hennes hjärta med kärlek igen.


Jag var trött på singellivet efter ett par år som singel och jag fann inte det jag letade efter i min stad. Jag var trött på att gå ut på klubbar och barer och försöka hitta någon, så jag tänkte att kan min vän gå med på en dejtingsida kan jag väl det med.

Jag hade väldigt lite förväntningar på det för att jag har alltid tänkt att dejtingsidor inte var för mig. Men tänk så fel jag hade. Jag gick med på Mötesplatsen.se en dag och började lite försiktigt att titta runt på lite singlar . De rullade in lite brev och lite annat men jag var väldigt försiktig och lite blyg, men helt plötsligt kom Daniel upp och jag fastnade för honom.

Vi började så smått prata med varandra och när jag gick och la mig den kvällen och jag hade fått kontakt med honom kunde jag knappt bärga mig att få prata med honom igen. Jag fick fortfarande andra meddelande från ett par andra killar men jag var helt såld på Daniel och pratade bara med honom.

Allt fortsatte i ett par dagar och vi bytte nummer och började sms med varandra och jag kände mer och mer för honom. Det slutade med att vi bestämde en kväll att vi skulle gå på bio och träffas på riktigt och få prata med varandra istället för alla sms.

Jag har aldrig varit så nervös i hela mitt liv, var bland annat lite tveksam om han verkligen var allt det han sa. Men den dagen vi träffades och när han kom och hämta mig hemma så försvann alla nervositet och jag trivdes i hans sällskap.

Vi träffades allt mer, varje dag om vi kunde. En massa härliga kvällar med bio, restaurang besök och mysiga hemmakvällar och familjemiddagar och en dag när vi insåg att det var ämnat att vi skulle vara vi så blev vi ett par.

Jag vågar inte tänka tanken att jag inte gått med på Mötesplatsen.se. Utan det hade jag förmodligen varit ensam idag.

Nu sitter jag här med mannen i mina drömmar, vi har skaffat en lite valp ihop och vi blir sambos om ett par veckor när vi gemensamt har skaffat en ny bostad. Daniel är den underbaraste killen jag träffat och ser en väldigt ljus framtid med honom och vill inte tänka mig något annat. En förlovning är inte långt ifrån och känner verkligen att han e den rätta för mig.

Så jag vill bara säga tack så mycket Mötesplatsen.se för mina drömmars man och fyllt mitt hjärta med kärlek igen.