Bli medlem

Hon frågade chans på mig

Efter några dagars chatt sågs de en vacker vinterdag på en promenad på Mälarens frusna is. Denna tjej vill jag veta mer om tänkte Daniel. En månad senare frågade Rose-Marie chans på honom och sedan dess har de varit ett par.


Jag satt som vanligt och kollade på Mötesplatsen, skrev några brev och där plötsligen fick jag svar på ett av breven. Det hon hade blivit nyfiken på var det långa brevet jag skrivit. Vi skrev sedan ett antal brev fram och tillbaka under några dagar.

Vi bestämde inget den kvällen men så kom söndag och då var vi båda inloggade. Hon svarade åter på mitt brev och berättade att hon skulle ta en promenad i det fina vintervädret. Jag frågade om hon ville ha sällskap. Till min förvåning svarade hon att hon gärna ville det. Vi bestämde att vi skulle mötas i Liljeholmen klockan 12. Jag satt länge kvar framför datorn och höll nästa på att missa tiden så det fick bli snabbt in i duschen för att hinna i tid.

Då vi träffades så var vädret vackert och det var så enkelt att prata och vi kunde verkligen prata om allt. Det var kul och vi märkte snabbt att vi hade många gemensamma sidor och tyckte väldigt lika.

Vi gick en bra bit till ett fik mellan Mälarhöjden och Axelsberg. Där gick vi in och tog oss en fika. Efter det så vände vi tillbaka vår promenad och vädret var sådant att vi kunde gå på den frusna isen på Mälaren och se hur de stora fartygen gick i isrännan. En ganska märklig upplevelse och jag gick bakom henne i skidspåret på isen och la märke till hennes fina långa hår och vet att jag tänkte henne vill jag veta mer om. Hela hennes sätt fick mig att bli mer och mer nyfiken. Tiden gick fort och vi var åter i Liljeholmen och nu var det dags att skiljas åt.

Jag kom åter hem men kunde inte släppa tankarna på att snart träffa henne igen, så det blev snart mer samtal men över telefonen. Jag tog mod till mig och bjöd över henne på middag två dagar senare och tror att min plankstek och mitt trevliga sätt fick henne att fastna för mig. Efter ca en månad så frågade hon till min förvåning chans på mig. Jag blev jätteglad och sedan dess har vi varit ihop.

Varje dag med henne känns som jag har fjärilar i magen. Har sedan tidigare relation två yngre döttrar. Hon kom snabbt in och blev helhjärtat mottagen och respekterad. Vi pratar redan om att hitta något gemensamt boende och eventuellt skaffa barn tillsammans.

Det enda som jag idag känner är att jag ofta blir utklassad så fort vi utför några sportaktiviteter. Den här tjejen gillar verkligen idrotter och är duktig på mycket.

Hon är en varm och kärleksfullsfull person som jag ofta längtar till att få träffa. Tror att jag tack vare Mötesplatsen nu har hittat den tjejen jag vill bli gammal med.

Jag trodde inte jag kunde ha separationsångest, visste inte var det var förut men nu märker jag att jag inte kan släppa tankarna kring henne då vi inte kan träffas.

Stort tack till er alla på Mötesplatsen för en bra sida.