Bli medlem

Jag fastnade för hans leende och tuffa stil!Efter 3 år som singel var jag redo att pröva mina lite vingklippta vingar igen. Sagt och gjort! Mötesplatsen.se var det bästa valet. Enkelt och bra upplägg så det skulle flyta på smidigt. Efter några inte helt lyckade dejter så svarade Ninna! Vi började skriva frenetiskt med en gång och jag kände något jag inte känt på många år. Men eftersom jag bodde i Halmstad och Ninna i Skövde så anade jag att vi får kämpa lite.

Snart tog jag Mc:n och körde till henne. Hon var så söt och fin!!! Nervös var man ju så det räckte. He he. Men vi gick ut och åt en bit mat och tog någon drink, sedan släppte det lite. Och nu har vi snart varit ihop i 1 år. Vi kan ju inte träffas så jätte ofta men vi turas om att åka till varandra. Fantastiskt nog ska vi förlova oss i juni i Dalarna. Ska bli underbart! Vi hoppas på att kunna flytta ihop sedan så fort som möjligt. Tack Mötesplatsen för Allt. Vi är ju bevis på att det funkar att träffas på nätet.

/StigJag och Stig träffades för c.a 1 år sedan. Jag fastnade för hans fina leende och hans tuffa stil! Han har nästan alltid solglasögon som gör det lite spännande. Vi har alltid roligt tillsammans och närma till skratt , samma typ av humor vilket betyder mycket. Stig är alltid glad och väldigt charmig. Han ger mig trygghet, värme och kärlek och tänk, han är min! Vi respekterar och accepterar varandras personligheter, och skulle aldrig få för oss att försöka forma om varandra. Det är lite av hemligheten med ett bra förhållande att vi alla är unika.

Vi älskar att gå långa promenader med våra hundar och ge varandra pussar och kramar i mysiga skogsvandringar. Ibland åker grillen med och vi sitter på en pläd och nojsar! Jag läser till undersköterska här i Skövde och blir klar till hösten och Stig jobbar i Halmstad. Avståndet till varandra kan vara lite jobbigt ibland. Man vill ju vara hela tiden med varandra. Men vår kärlek blir hela tiden starkare och vi vet vad vi har att se fram emot. En framtid tillsammans!

/Katarina