Bli medlem

Kärleken kom smygande

Styrbjörn berättar:

Efter en dryg månads nätdejtande… dvs mest mailandes med lite olika tjejer började det kännas meningslöst och jag bestämde mig för att göra en sökning lite utanför mina tidigare sökkriterier, tjejer mellan 35 och 45 i Stockholm. Det här är ju egentligen inte "mitt sätt" att träffa folk på men jag vidgade mina "krav" till 30-50 och hela landet… mest på kul eftersom jag varken ville träffa någon betydligt yngre eller ha långdistansförhållanden.


Men i massorna av bilder som dök upp så var det en som stack ut… Söt tjej tänkte jag och klickade på hennes profil… Wow tjejen sitter framför en krokodil på en av bilderna, hon gillar äventyr läser jag och verkar absolut inte vara den som tänker klänga sig fast vid en villa, volvo, vovve-förhållande. Hon var några år yngre än jag hade föreställt mig att en flickvän till mig skulle vara och jag var några år äldre än hon hade angett i sina önskemål. Även om jag inte trodde på "oss" just då så tänkte jag att hon gott kunde få veta att hon verkade vara en söt och trevlig tjej så jag skickade några rader utan att egentligen hoppas på något svar. Men svar kom och svar på svar skickades…

Hon var snabbast att föreslå en fika på stan. Vi träffades i Gamla Stan, fikade, åt en sallad och tog en lång promenad… Det var inte någon kärlek vid första ögonkastet men hon var en smart och kul tjej som jag visste att jag skulle kunna ha kul ihop med. Sen gjorde det ju inget att hon såg bra ut =). Jag skickade ett sms ett tag efter att vi skiljts åt och sa att jag gärna sågs igen… och på den vägen bar det vidare. Kärleken kom smygande och idag, snart ett år senare, väntar nästan tre veckors semester vid medelhavet innan höstens sammanflyttning. Det blir vi, det vet jag =).Alexandra berättar:

Det hela började en tisdag kväll i början av september 2010. Jag satt i köket hos en kompis som tyckte det var dags att skaffa en dejtingsida men det var jag inte vidare inne på efter några försök tidigare år på olika sidor. Men envis som hon är så tyckte hon att jag kunde ge det en chans till och prova en ny sida, sagt och gjort en timme sedan hade hon skapat mig en profil.

Under de kommande två veckorna så var jag på ett par dejter, trevliga men inget för mig. Jag började tappa intresset för att fortsätta. Jag fick en del brev som ibland kunde ligga flera dar utan att jag brydde mig om att öppna dom. En dag fick jag ett brev från Styrbjörn och han stack ut ur mängden, han hade självdistans, humor och verkade ha huvudet på skaft.

Då jag inte hade alltför höga förhoppningar så föreslog jag att ses bara efter några dagars mejlande. I slutet av september träffades vi för första gången. Vi hade bestämt att ta en fika i Gamla Stan, det var inte alls svårt att känna igen Styrbjörn från bilderna jag sett. Efter vår fika så tog vi en lång promenad genom stan och åkte sedan åt varsitt håll. Några timmar senar fick jag ett glatt mess från honom där han sa att han gärna träffas igen. Under de kommande veckorna sågs vi allt oftare och börjad snart att blicka framåt.

Vi har sedan vi träffats hunnit med ett par kort semestrar och ska nu åka till Frankrike i några veckor. Efter semestern så ser vi fram emot att få flytta in i vår gemensamma lägenhet så fort den är färdigbyggd.

Hälsningar Styrbjörn & Alexandra