Bli medlem

Kexet + Dezibelle = Sant


Yvonnes (Dezibelles) berättelse

Vi träffades på Mötesplatsen den 17 oktober 2004. Jag blev medlem  2003, när jag hade varit skild ett tag. En kompis visade mig hur man gjorde.

Som man gör när det kommer nya medlemmar på sajten så tittar man ju på deras profilsida och bildar sig en uppfattning. Dans sida var väl ingen höjdare och bilden ännu sämre. Vi höll på några dagar och tittade på varandras sidor fram och tillbaka tills jag tyckte att nä nu är det nog dags att säga några ord. Så jag skrev " Hej, är det inte dags att vi börjar prata inte bara titta?" Efter det höll vi på några kvällar och pratade om allt möjligt när Dan sa att han är i Varberg varje torsdag. Jag bjöd hem honom på fika den 21 oktober. Vi hade jättetrevligt men jag föll väl inte sådär pladask, men vi bestämde oss för att träffas igen.

Den 3 november när jag fyllde år var nog den dagen då  jag bestämde mig för att Dan inte är som andra. Jag skulle ha 5 tjejkompisar hemma på lite mat och eftersom jag hade bugg den kvällen så tänkte jag bara bjuda på något lätt. Rostbiff och potatissallad.  Dan ringde och undrade vad jag skulle bjuda på och jag sa som det var, något lätt får det bli eftersom jag inte är hemma förrän kl 18. På onsdagen kl 10 så ringer han och säger "Vad sägs om 5 olika sorters lax, potatis och bröd? Har du vin hemma? Vill du ha tårta?" Jag blev bara stum men tackade ja. Jag står utanför ditt kl 18 sa han. Och det gjorde han, med bagaget fullt! Han följde med in och ordnade allt. Han hade t o m en röd butlerjacka på sig. Han tog emot mina gäster, gav dom välkomstdrink, serverade maten och vinet och sen tog han hand om disken. Mina gäster undrade ju vem han var och jag sa att man hyrde in honom tillsammans med maten. Jag trodde inte att en kille kunde tänka sig att ställa upp så på en tjejmiddag för någon som han inte kände. Nu vet jag att det är sån han är.


Dans (Kexets) berättelse

Min syster sa att nu fick jag allt se till att träffa någon. Jag ville inte gå ut på krogen och hemma i vardagsrummet drällde det ju inte av tjejer precis. Hon sa gå in på Mötesplatsen. Jag kommer hem och visar dig. Det är ju tur att man har en förstående syster. Hon lärde mig hur göra på MÖTESPLATSEN. Dezibell som Yvonne kallade sig bodde i Varberg där jag även jobbade som säljare. Så efter ett tag bestämde vi oss för att träffas. Konstigt för Yvonne sökte efter en lång man (jag 1.69) så hon kunde ha högklackat. Han skulle också vara dansant som hon (jag dansar inte).

Så kan det gå när man går in på MÖTESPLATSEN.

Sedan 5 år tillbaka uppträder vi som Trollkonstnärerna Jodihns.
Yvonne är också bugglärare, så nu dansar jag också, men det är jag som får ha högklackat.

29 april 2006 förlovade vi oss och 6 november 2009 gifte vi oss i Svenska kyrkan på Teneriffa.
Alla går och tittar på våra magar och undrar vem av oss som ska föda först!

Dan och Yvonne