Bli medlem

Vi pendlar 43 mil för kärleken

Jag (Victoria) registrerade mig på Mötesplatsen efter sommaren 2009. Egentligen sökte jag inget speciellt, jag var nog mest nyfiken. Jag hade nästan börjat ge upp hoppet om nätdejtandet när Carl-Johan dök upp på min skärm.

En dag i slutet på november slumpades jag in på en sida för en ung herre från de Småländska skogarna. Vi började skriva lite med varandra. I december blev kontakten tätare. Vi bytte nummer och det blev en hel del sms och samtal. Vi hade dock ett problem. Jag var bosatt i Stockholm och Carl-Johan i Småland.Vi försökte hitta ett gemensamt datum då vi båda kunde ses, bara under ett dygn för att se hur saker och ting kändes i verkliga livet. I början på januari satte Carl-Johan sig på tåget till Stockholm. Jag mötte honom på centralen och romantisk som han är, hade han med sig en stor bukett med blommor. Vi var ute och åt god mat på en asiatisk restaurang och sedan gick vi till en bar och drack några öl. Sedan åkte vi hem till mig och spelade PlayStation, en lite otippad avslutning på kvällen. Men kul hade vi, precis samma humor. Dagen efter åkte han hem igen. 2 timmar efter han gått på tåget fick jag ett sms att han hoppades att han snart var på väg till mig igen. Och det hoppades jag med! Sedan dess har vi varit oskiljaktiga. Vi har åkt tåg, flyg, bil och buss de 43 milen som är mellan oss ett antal gånger. I början åkte Carl-Johan mycket till mig, men min lilla lägenhet på 24 kvm kan bli lite trång. Jag började allt oftare åka ner till Småland, där han har sitt hus.

Det är lite svårt att veta hur saker och ting skulle fungera om vi skulle flytta ihop. Det är ganska stor skillnad på ett distansförhållande och att bo ihop. Så när det var dags för min sommarledighet på 3 veckor, så tillbringade jag dem hos Carl-Johan. Och till vår glädje fungerade det hur bra som helst.

Och nu är det äntligen dags att ta steget att bli sambo. Jag har fått jobb nere i Småland och vi håller på för fullt att renovera vårt första gemensamma boende, en villa på landet. Det är lite kontraster att gå från Stockholm till en mycket liten ort på landet, men för Carl-Johan gör jag gärna det och mycket mer!

Vi ser ljust på framtiden och ser fram emot att äntligen få bo nära varandra efter flera månaders pendlande.Victoria & Carl-Johan