Bli medlem

Madelen och Anders fick en andra chans till kärlek

Vi, Madelen & Anders, har båda varsitt 17 år långt äktenskap/förhållande bakom sig. Båda lämnade den andre/andra i ett relativt lugnt samförstånd, utan några nya förhållanden som drog. Anders och Madelen har än idag en mycket bra relation till sitt ex. Madelen hade varit medlem på e-darling ett tag men inte hittat rätt. Efter lite lustiga dater, loggade hon ut sig! Madelen tänkte då att internet dating inte var för henne.Internet borde passa eftersom hon bor i ett litet samhälle där det inte är lätt att hitta en ny partner, utan att skapa otäcka rykten.

Några månader gick och suget blev en dag för stort. Mötesplatsen hade reklam på tv och där och då på onsdagskvällen, fyllde Madelen i sina uppgifter och betalade för 3 månader. Madelen blev då medlem på Mötesplatsen.se direkt och fick en del flirtar och brev från andra män, trevliga men inte rätt. Anders hade haft en date tidigare också den genom Mötesplatsen.se som inte kändes rätt för honom.

Madelen fick redan dagen efter, på torsdagen, ett brev från Anders, som Madelen föll för på en gång. Anders gillade Madelens bild och hennes sätt att uttrycka sig på i profilen. Madelen gillade Anders motorcykel bild och sättet han formulerade sig på. Båda visade sig vara lika i mångt och mycket. Spontana, sociala, omtänksamma och pratsamma. Båda gillar att laga mat och gör det oftast tillsammans. En sak skiljer dem dock åt och det är att Anders alltid följer receptet till punkt och pricka medans Madelen kör fritt med varierande resultat.

De pratade i telefon på fredagen och lördagen i timtal. Bestämde sig för att träffas på IKEA, Madelen hade ärende dit och hennes mamma var med som sällskap. Anders föräldrar hade också ärende dit så han var med dem, som bärhjälp. En del vänner tyckte det var lite töntigt att ha med sina föräldrar på första daten, men de syntes inte till. Nu skrattar vi åt det faktum att de var med.

Så en snabb date utanför kassorna och saken var klar! Anders skred nedför trappan och Madelen stod nedanför, svettig och förväntansfull. De kramades om lite snabbt och tafatt, kände mest efter om det var rätt eller inte. Anders var så snygg i sin randiga tröja och blåa väst. Anders hade coola glasögon och rakat huvud, vilket klädde honom. Madelen tyckte Anders var en riktigt het man. Anders tyckte Madelen var läcker i den kvinnliga klänningen hon bar samt att de gröna ögonen var varma och Madelen utstrålade kvinnlighet på ett säkert sätt.

Det kändes så rätt! och Madelen styrde bilen till Anders på onsdagen. Anders hade lagat god mat, dukat med vackra blommor till Madelen, som hon fick ta med sig dagen efter. Om hon ville stanna eller åka hem stod henne fritt, men, ja, Madelen stannade över, vilket kändes alldeles underbart.

De har pusslat med sin tid, sina barn och varannan vecka liv för att kunna träffas. Det har gått över 6 månader och kärleken blomstrar. De är båda tacksamma över Mötesplatsen.se, för att de fann varandra där. De skulle inte ha sprungit på varandra annars.

Nu planeras det hej vilt inför sommaren och båda vill göra en massa nya upptäckter tillsammans. Eftersom de bor på två olika orter har umgänget ökat till det dubbla. Då båda är sociala med många vänner är det ibland svårt att få tiden att räcka till, men det är bara ett tecken på glädje.

Att få en andra chans till kärlek är alldeles fantastiskt och ibland overkligt, men Anders och Madelen njuter idag i större utsträckning än tidigare samt att de har lärt sig en del av deras tidigare förhållande om hur man undviker "Gubben grå" som ibland knackar på. Vi är lyckliga.