Bli medlem

Mötesplatsen, en slump eller ödet?

Frida var trött på krogen och bestämde sig för att prova nätdejting på Mötesplatsen. Där fick hon kontakt med Kamilla som trots avståndet insisterade på att de skulle träffas. Kamilla åkte 17 mil för att träffa henne och det var kärlek från första stund.Jag hade tröttnat på innehållslösa relationer som aldrig ledde någonvart, krogragg och omöjliga kompromisser. Därför registrerade jag mig på Mötesplatsen.se, Kamilla registrerade sig för att hon ville träffa någon som var på samma nivå som henne i livet.

Jag hade läst hennes profil ett par gånger och gillade vad jag läste men tryckte bort eftersom jag är en allt för bekväm individ, Kamilla som däremot är raka motsatsen till min bekvämlighet såg inte avståndet som ett hinder och var därför den som skickade första mailet.

När jag fick hennes första mail var jag på Gotland, hennes födelseö. Redan då kände jag att det var något speciellt (på ett bra sätt!) med den här tjejen, redan från början stod det klart att hon inte sökte någon sensommarflirt. Vi började sms:a då mitt Internet självdog ett par dagar, sedan kom telefonsamtalen. Jag kände på en gång redan i sms fasen att det här var något utöver det vanliga men var ändå den som var mest bakåtsträvande, eftersom det skiljer 17 mil mellan Halmstad och Ale. Till slut tog Kamilla mod till sig och åkte upp för att överraska mig!

Hon var tvungen att paja överraskningen en aning eftersom hon körde lite vilse och behövde vägbeskrivning. När jag förstod att hon var på väg fanns bara två alternativ i mitt huvud: 1. Hon är en fullständig galning som kommer förfölja mig.. 2. Hon är så häftigt modig att man bara kan beundra henne..

Så jag stämde träff med henne i hundrasthagen en bit från lägenheten, jag visste så fort jag såg henne på andra sidan parkeringen att det här var tjejen som jag skulle tillbringa resten av mitt liv med. Det var kärlek innan första ögonkastet för vid det laget såg jag bara hennes ryggtavla eftersom hon höll på att ta lillvovven ur bilen. Hon visade sig vara värd all min beundran och mycket mer, inte så värst galen och den lättast i världen att älska.

Den första träffen höll på att sluta i katastrof då min hund försökte smaka lite på hennes hund! Men det höll i sig och nu är vi förlovade, bor ihop och planerar bröllop (i sann U-haul anda), hundarna har funnit en slags hatkärlek och vi lever stillsamt familjeliv på landet.

Jag hade egentligen tänkt lägga ner min profil då jag inte tyckte att jag inte hittade vad jag sökte, när jag var medlem var det inte många tjejer som faktiskt ville ha en relation, de flesta var mest ute för att testa på eller för att ha en trekant med killen..

Jag är glad att jag behöll den dock! Annars hade jag aldrig blivit kontaktad av min fina fästmö och hade förmodligen haft samma livsstil nu som innan jag träffade henne, med för mycket jobb och själlösa relationer.

Så tack för det Mötesplatsen.se

Mvh Frida