Bli medlem

Vi är både ett par och bästa vänner

Lena och Richard träffades på Mötesplatsen och skrev många och långa brev till varandra. På första dejten blev det en mysig promenad runt Skansen. Andra gången de sågs började det pirra ordentligt och de kände båda att det skulle bli de två.Vi fick först kontakt på Mötesplatsen i början av juni månad 2010. Vi bodde då i olika städer, Richard i Nyköping och Lena i Stockholm, men trots detta så tog Lena initiativet till kontakten så vi har henne att tacka för allt. Som alla andra par så inledde vi med att skicka mail till varandra, men vad som kanske var ovanligt var att mailen oftast var 3-4 sidor långa. Mailkonversation övergick efter en tid till telefonsamtal, och efter det var steget inte långt till att ses på en träff ute i verkliga livet. Det blev en varm och solig lördag i mitten av juli.

Vår första träff började vid slussen i Stockholm och därifrån tog vi djurgårdsfärjan över till Skansen. Vi gick runt på Skansen hela dagen, men ingen av oss kan komma ihåg ett enda djur som vi gick förbi eller någon annan av Skansens upplevelser då vi endast kunde fokusera på varandra och vad vi berättade om oss själva för den andra. Det var en av de mest vackra och mysigaste träffar i våra liv.

Redan tre dagar senare sågs vi igen på en andra träff, vilket var en liten mini träff. Då sågs vi nämligen ute på Skavsta flygplats strax utanför Nyköping då Lena skulle åka på semester under en period. Inför denna andra träff var vi båda mycket mera nervösa än inför den första då vi bägge hade märkt hur bra det kändes på den första och var rädda för att det skulle gå åt pipsvängen. Det pirrade så mycket hos oss båda i både magar och hjärtan. Vi hade bestämt oss för att ses igen när Lena var hemma från sin semester, och vi försökte ha is i magen men det misslyckades då vi träffades igen redan samma dag som Lena kom hem.

Redan från vår tredje träff så kände vi båda att det var vi, fast det dröjde ändå ett par veckor innan vi bekräftade för varandra att vi var "tillsammans". Vår tredje träff, vilket bestod av bio följt av middag på det där klassiskt romantiska viset, avslutades med en försiktig kyss där det pirrade i kroppen hos oss bägge fastän ingen riktigt vågade visa det fullt ut för den andra. Sen dess har det blivit många fler kyssar och pussar.Trots att vi från början bodde i olika städer så har det funkat väldigt bra från första början. Idag bor vi tillsammans i Nyköping då Lena lämnade Stockholm och flyttade till Richard i vårt nu gemensamma hem. Det kändes helt rätt att ta det beslutet trots att vi alltså flyttade ihop efter "bara" fem månader. Det har känts så rätt oss emellan att vi inte tvekade en sekund på att flytta ihop och det är det bästa vi har gjort. Sen dess har vårt förhållande bara vuxit och blivit ännu starkare.

Det som vi föll för varandra var att vi är väldigt lika varandra till sättet, hur vi tänker och vad vi vill ha. Det har alltid funnits en självklar naturlig emellan oss. Det har aldrig varit tal om något rävspel emellan oss utan allt har varit väldigt rakt och ärligt från dagen då vi började träffas. Vi är ett par, men är också varandras bästa vänner. Vi vet redan att vi vill leva med varandra resten av livet och vi planerar för framtiden som vi ser den: större bostad, t.ex. hus där våra framtida barn kan växa upp, bröllop och ett gemensamt liv med den vi älskar högst av allt. När detta kommer ske vet vi dock inte utan vi tar livet som det kommer och vi har ingen brådska då vi har all tid i världen för varandra.

Dock kan vi berätta att redan nu till sommaren ska vi åka på gemensam semester till våra drömmars resmål då vi ska se Azorerna och simma med delfiner.