Bli medlem

Vi fann varandra mitt i livet

Eva-Lena och Lars fann varandra över chatten på Mötesplatsen. Det blev mycket prat om ” Jänkare & Rock n Roll”, ett intresse de båda delade. Första mötet var på en MP-träff och kärlekssagan var ett faktum. De fann varandra mitt i livet och framtiden är nu deras.

Jag Eva-Lena (Chiron, mitt nick på MP) hade varit med på MP sedan tidig höst 2006, jag bodde då i Uppland. Hade varit med här vid tidigare tillfälle och hade redan en hel del vänner och bekanta här och mest på chatten.

Hade ju också varit på flertalet MP-träffar, förra gången jag var med.

I oktober 2006 kom en kille in på chatten (Lars) som kallade sig för Calles5 från Dalarna. Vi hälsade artigt på varandra som det bör vara enligt artig kutym på chatten. Vi slängde några ord då och då. Ja, så rullade det på i några månader. Framförallt blev det mycket prat om ”Jänkare” & Rock n Roll, vi bägge var ju uppvuxna med amerikanska bilar och hade det som intresse, naturen och vistelse där också.

Lars 47 år, berättade att han varit sambo i 25 År och nu separerad i ca 2,5 år, han var far till fyra vuxna barn, tre döttrar & en son. Jag 49 år, berättade givetvis om mig. Jag hade varit skild i fyra år efter 29 års förhållande och att jag var mor till sex stycken vuxna söner! Summa summarum konstaterade vi att vi hade en hel del erfarenhet av förhållanden och familjeliv...

I mars 2007, blev Lars & jag, var och en för sig, bjudna på samma fest nere i Skåne över påsken. Det var en av våra gemensamma bekanta på Mötesplatsen som anordnade en påskfest för flera MP-medlemmar som fått kontakt med varandra. Vi skulle bli ca 15 personer. I och med den långa resan så ordnades samtransport, för oss som kunde. De föll sig så att Lars & jag skulle åka ihop med två andra. Så kom Dagen D *L*. Avresan skulle gå, och vi samlades i Örebro för gemensam avfärd till Skåne.

Ja! Lars kommer och hälsar glatt på alla!! WOW... hjälp vilken kille!! Jag bara smälte som en "smörklick på het potatis". Han kommer in genom rummet lyfter upp mig och ger mig en bamsekram... Att jag ens kunde stå på mina fötter efter det, det fattar jag inte... Jag blev helt tagen av denne stilige man… Vi tog oss kaffe innan avfärd och jag kunde i smyg titta på honom, över bordet... jag kunde inte slita ögonen från honom, han hade de vackraste blå ögon jag någonsin sett. Det slumpade sig så att vi två fick sitta i baksätet på vägen ner till Skåne, och den kommande kärlekssagan blev ett faktum.

En vecka efter påsk var jag gäst hemma hos Lars i Dalarna. Vi hade en underbar helg, han visade mig sin by där han är född och uppvuxen och alla nejder kring, sååå vackert. Vi tog vara på varje minut med varandra för att lära känna varann med, och att få all tid vi kunde tillsammans... Det var ju 17 mil mellan oss, det kändes som en hel ocean skilde oss åt. Lars sa under den helgen, när vi låg och solade på gräsmattan (härligt varmt, ca 20 grader i april): 'Jag är kär! Jag känner mig som en 20-åring igen! Jaaa, sa jag, jag är också kär. Det blev många och långa telefonsamtal i veckorna.

Vi konstaterade att det var otroligt lätt att tala om allt och att ingen av oss kände oss konstlade eller tillgjorda inför varann. Vi kunde (och kan än) ”klä av oss nakna, både på det fysiska & mentala planet” utan att känna oss obekväma med det. Kanske det som kallas själfränder!! Efter en månad blev vi sambos. Jag flyttade upp till Dalarna & hem till Lars. Jag tog tjänstledigt och sa upp mig, fick arbete här uppe innan jag ens hade hunnit flytta hit… Ja… allt detta hann ske på en månad…

Jag har inte ångrat en sekund att jag flyttade hit, utan trivs toppen som ”kulla”. Har t.o.m. blivit ”Leksing”, alltså i hockey. Vi har följt hemmamatcherna idogt i Leksand!! Känns som jag verkligen har hittat hem!! Älskar denna natur, och vi är mycket ute i naturen, Lars jagar ju så vi var på älgjakt tillsammans i höstas. Det har inspirerat mig så jag tänker också ta min egen jägarexamen. Vi köpte oss en amerikanare som vi åker med, i den så friade Lars, den 7/7 2007. Jag svarade givetvis JA! Själva förlovningen blev den 23/12 2007.

Fredagen den 29/2 2008

JA!!!! Sade vi till varandra. Vi gav varandra vårt kärlekslöfte! Att älska varandra & värna om varandra, som trogna livsvänner!!

Vårt bröllop stod i Ejendahls Arena i Leksand, inför 131 SuperStars-medlemmar. Vi var dagen till ära iklädda Leksandströjor, en passande bröllopsklädsel. En underbar brudbukett med blå rosor och brudslöja. Efter vigsel ceremonin, åt vi alla en härlig middag. Sen ett par timmar senare var det dags för hockeymatch så vi förflyttade oss alla in till rinken och norra stå-läktaren.

Efter matchen fortsatte vi med glädjeskålar och fortsatta grattiskramar. Ja, man kan verkligen säga, att bli så uppvaktad och uppskattad var en härlig känsla, trots vi sa att vi skulle ha ett 'litet och enkelt' bröllop *L* Vi blev förstås filmade och intervjuade av Leksand stars reportrar, 'Star TV'. Givetvis sändes detta ut under matchen på Jumbotronen, så ytterligare dryga 4000 i publiken fick se vår vigsel och intervju *L* Ja, allt detta tog nästan musten ur oss, så vi avslutade kvällen på vårt hotellrum, trötta och lyckliga... *L* Ja, nu har vi bara framtiden framför oss, allt känns så bra och Vi vet att vi gjorde det rätta! Vi vågade... Vi chansade... Vi valde rätt .. Mitt i livet!!!

Varma soliga Vårhälsningar
Eva-Lena och Lars
Chiron och Calles 5