Bli medlem

Vi ser framför oss en framtid tillsammans

Isabell var singel och bestämde sig för att testa lyckan på nätet och skapade en profil på Mötesplatsen. Hon föll pladask för Göran och de två fick en härlig kontakt. –Än så länge är vi särbo med barn, men vi ser framför oss en framtid tillsammans!

En kväll framför datorn satt jag och min väninna och skapade en profil på Mötesplatsen. Vi var båda singlar och tyckte att vi skulle testa lyckan över nätet. Vi tyckte båda att det var kul och spännande men samtidigt lite pirrigt.

I början var det mest på skoj, trodde ju aldrig att jag skulle träffa någon så snabbt.

En medlem tyckte att jag hade ett vackert leende på fotot, han skickade fina komplimanger som fick mig att smälta! Vi skickade brev till varandra några gånger om dagen och jag längtade efter att få läsa dem och skriva tillbaks till honom. Efter två veckors brevväxling bestämde jag mig för att ringa honom.

Det kändes verkligen pirrigt denna torsdag kväll men vi fick en härlig kontakt och pratade en timme. Jag hade fallit pladask för hans trevliga och charmiga röst och hans härliga humor!

Så söndagen den 16/9- åkte jag till Helsingborg. Göran stod vi kulturhuset och väntade på mig. Jag var nervös för att göra bort mig samtidigt som jag tänkte att jag får väl ta det som ett roligt äventyr, om det nu skulle bli katastrof. Vi hälsade på varandra med en kram och ett fnitter. Det första jag lade märke till var hans pigga blå ögon!

Det var en varm sensommardag så vi bestämde oss för att ta en promenad. Vi gick längst hamnen och havet, läng, länge. Vi stannade till längst ut på bryggan och lutade oss över räcket, jag kunde känna att han trivdes i mitt sällskap. Det var precis som om vi ville att tiden skulle stå still. Vi pratade om allt mellan himmel och jord.

Tillsist satte vi satte oss ner på ett Café, jag tittade mig omkring och funderade på att det kanske fanns fler som oss?

Jag hade lust att ge honom en stor kram, men hejdade mig, nej inte än, ta det försiktigt, tänkte jag! Han skjutsade hem mig och jag tackade honom för en trevlig dag. På kvällen fick jag ett fint sms att han längtade efter att få träffa mig snart igen. Jag blev jätteglad, blev alldeles varm inom mig!

Vi träffades på fredagen hemma hos mig på middag. Vi hade så mycket att säga till varandra och vi tillbringade en underbar helg tillsammans, samtidigt som vi upptäckte att vi hade så mycket gemensamt.

Nu har vi varit ett par i över ett år. Vi delar många intressen, båda kör motorcykel, vi tränar tillsammans och tar långa promenader, matlagning samt resor är andra intressen som vi har gemensamt.

Vi känner oss trygga med varandra. Nyckeln till lycka tror vi är respekt, kärlek och mycket skratt. Än så länge är vi särbo med barn, men vi ser framför oss en framtid tillsammans.

Tack Mötesplatsen!!

Isabell och Göran