Bli medlem

Känslorna infann sig på en dejtingsajt!

Therese kände flera par som hade träffats via dejtingsidor och ville ge det en chans själv. På Mötesplatsen kom hon i kontakt med Daniel från Växjö. Känslorna infann sig och de blev ett par.


 

Therese:

Efter att ha provat några andra dejtingsajter och inte träffat någon det klickat med bestämde jag mig för att ge Mötesplatsen en chans. Jag känner flera som träffats genom Mötesplatsen och som nu är par så jag tänkte att det kunde vara värt ett försök. Efter några dagar fick jag svar från Daniel som skrivit till mig trots att vi inte bodde i samma stad (jag bodde i Göteborg och han i Växjö). Jag tyckte att hans profil kändes så rätt för mig trots att han var yngre än det åldersintervall jag skrivit att jag sökte. Dessutom tyckte jag att han såg väldigt bra ut. Vi bytte några meddelanden. Vi började redan efter några dagar att prata i telefon. Båda kände att det kändes rätt och Daniel frågade ganska snart om jag skulle vilja träffa honom. Det ville jag på villkoret att han i så fall skulle komma till mig i Göteborg och inte tvärtom. Vi pratade först om att han skulle bo på hotell men när vi pratat några gånger kändes det att det inte skulle bli något hotell utan han skulle sova över hos mig.

Så dagen före min födelsedag körde han de 23 milen från Växjö till mig. Jag stod och väntade på honom utanför där jag bor och när han kom fram så hoppade jag in i bilen för att visa var han kunde parkera. Han kysste mig direkt när jag satte mig i bilen och jag kysste honom tillbaka. De två dagarna han var hos mig låg vi i stort sett och tittade in i varandras ögon hela tiden och bara njöt av hur rätt allt kändes. När han dagen efter (på min födelsedag) skulle åka hem var det väldigt jobbigt att skiljas åt. Jag bokade redan samma dag som han kom en tågbiljett till Växjö helgen efter och efter det åkte vi till varandra varje helg fram tills att jag två månader senare flyttade till honom i Växjö. Vi hade redan innan vi möttes bestämt oss för att bli ett par, och så blev det för känslorna infann sig även när vi träffades på riktigt. Jag kunde inte ha fått en bättre födelsedagspresent!

Allting har gått snabbt, men vi tycker båda att när allt känns helt rätt så finns det ingen anledning att vänta. Nu tre månader senare bor vi tillsammans i Växjö. På vår tvåmånads dag gick Daniel ner på knä och friade till mig! Jag sa självklart ja, så nästa sommar gifter vi oss. Det känns helt fantastiskt! Vi har stora planer för framtiden och vi drömmer om att köpa ett hus och att bilda familj. Det ska bli underbart att få leva livet tillsammans, dela vardagen i vått och torrt.

Tack Mötesplatsen, utan er hade vi aldrig träffats!


Therese och Daniel