Hitta någon att dela livet med

Se vem som är singel nära dig

Starta din resa idag

Bli medlem utan kostnad

Fortsätt med Apple
eller
Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner jag Mötesplatsens medlemsvillkor & personuppgiftspolicy

Trygg och seriös dejting

Dejta tryggt och hitta någon som också söker efter något äkta.
Flera sätt att få kontakt

Flera sätt att få kontakt

Djupgående matchningstest, swipe och massa härliga sätt att fåkontakt.

Dejting som fungerar

175 000 har redan träffat sin partner hos oss.

Varför Mötesplatsen?

Vi på Mötesplatsen har en vision. Vi tycker att alla förtjänar kärlek. Ung och euforisk kärlek likväl som trygg och erfaren kärlek. Kärlek som får lov att växa fram, en dag i taget. Vi är alla olika och hur vi hittar kärleken skiljer sig åt. Målet är dock alltid detsamma. Att hitta någon som passar just dig.

På Mötesplatsen finns flera roliga och enkla sätt att träffa andra härliga singlar och vi hjälper dig självklart på vägen.

Läs mer om Mötesplatsen
Varför Mötesplatsen?

Dejta tryggt och seriöst

På Mötesplatsen finns massa singlar som söker efter en seriös relation. Vår svenska kundtjänst är ständigt närvarande och vi granskar alla bilder och profiler manuellt.

Dejta tryggt och seriöst

Flera sätt att få kontakt

Hos oss finns flera enkla och roliga sätt att få kontakt med singlar som passar dig - välj det som passar dig bäst. Gör vårt djupgående Matchningstest som utgår från din personlighetsanalys eller upplev pirret som kommer när du swipar. Häng med och glöm inte att njuta av resan

Vi kan dejting

Vi har över 20 års erfarenhet av dejting och vi vet vad som fungerar när du söker efter någon att dela ditt liv med. Över 175 000 personer har redan träffat sin partner hos oss. Vi finns alltid nära till hands när du behöver vår vägledning.

Singlar på Mötesplatsen

Här finns tusentals dejtingsugna svenska singlar som passar dig

  Vi älskar lyckliga slut

  Vi älskar lyckliga slut

  Nästan dagligen har vi förmånen att få se kärleken blomstra och människors liv förändras. Varje år träffas tusentals par genom att dejta hos oss. Ta del av några av alla fina berättelser från par som träffats hos oss. Snart kan det vara din tur!

  Dejting på Mötesplatsen

  Dejting på Mötesplatsen

  Mötesplatsen är perfekt för dig som söker någon att dela ditt liv med. Här är det lätt att få kontakt med dejtingsugna singlar som passar dig.

  Det finns flera spännande och roliga funktioner som kommer göra din kärleksresa både rolig och pirrig! Du kan swipa, matcha, gilla och skicka meddelanden till spännande singlar nära dig. Här kan du känna dig trygg och vi finns alltid nära till hands.

  Läs mer om online dejting

  Någon att älska varje dag

  På Mötesplatsen samlas svenska singlar som söker någon att dela sitt liv med. Vi tycker att alla borde få uppleva euforin och glädjen när han eller hon som du spanat in svarar på ditt meddelande. När era händer rör vid varandra för första gången och när du vaknar upp bredvid någon och vill stanna kvar. Den känslan är MAGISK! Innan du hittar vad just du söker vill du ha kul, få kontakt med många singlar och få uppleva det underbara pirret som gör att du nästan tappar andan. Pirret som talar om för dig att du vet. Det är ju så här det ska kännas. Du kan inte se dig själv med någon annan och valet är enkelt

  Ta oss i handen och låt oss starta din resa, redan idag.

  Någon att älska varje dag
  Sveriges bästa dejting för singlar!

  Sveriges bästa dejting för singlar!

  Vi vet vad som fungerar när du söker någon att dela ditt liv med. Här kan du känna dig trygg samtidigt som du har roligt och testar flera olika sätt att få kontakt. Låt dig gärna inspireras av några av alla tusentals par som en gång startade sin kärleksresa på Mötesplatsen.

  Dejta tryggt

  Dejta tryggt

  På Mötesplatsen kan du alltid känna dig trygg och vi finns med längs hela resan. Alla bilder och profiler granskas manuellt och vår svenska kundtjänst finns alltid nära till hands.

  Så dejtar du säkert

  Ladda ner vår app

  Var, när och hur du vill…

  Mötesplatsens app finns till iOS och Android. Ladda ner appen till din smartphone eller tablet genast!

  Ladda ner vår app för iOS eller Android

  Närvarande Kundtjänst!

  På Mötesplatsen ska du alltid känna dig trygg. Vårt svenska team har över 20 års erfarenhet av dejting och finns alltid nära till hands. Behöver du hjälp kan du besöka vår kundtjänst eller kontakta oss på kundtjanst@motesplatsen.se Vi granskar alla bilder manuellt och alla nya medlemmar måste godkännas av oss. Allt för att skapa en trygg och säker miljö för dig!

  Kontakta kundtjänst
  Närvarande Kundtjänst!

  Gratis dejting eller betalt medlemskap?

  Det är gratis att registrera sig och skapa en personlig presentation på Mötesplatsen. Som gratismedlem kan du söka singlar och se besök till din profil kostnadsfritt. Med ett VIP-medlemskap (betalt medlemskap) får du tillgång till fler funktioner på Mötesplatsen och du kan kontakta andra medlemmar via personliga meddelanden.

  Mötesplatsens ordinarie priser för VIP-medlemskap är:
  1 månad VIP 339 kr
  3 månader VIP 199 kr per månad
  6 månader VIP 149 kr per månad

  Läs mer om medlemskap i Mötesplatsens medlemsvillkor

  Om Mötesplatsen.se

  Mötesplatsen öppnade sommaren 2001 och varje år sedan dess har flera tusen singlar hittat kärleken hos oss. Här finns någon för alla – män och kvinnor i alla åldrar från hela Sverige.

  På Mötesplatsen kan du söka bland mängder av singlar och samtidigt ge dig själv möjligheten att bli funnen av någon annan. Du kan skicka meddelanden, ta vårt matchningstest, swipa och använda en massa andra spännande funktioner för att få kontakt.

  Mötesplatsen är en trygg och seriös dejtingtjänst för hela Sverige. Här samlas alla som vågar, hoppas och längtar. Hos oss har man kul och får lätt kontakt med andra singlar. Man kan alltid känna sig trygg och vi finns med längs hela resan. Vi kan dejting och vårt stolta svenska team har över 20 års erfarenhet av vad som fungerar.

  Läs mer om oss

  Sök bland våra singlar

  När du är nöjd med din presentation är det dags att leta efter intressanta singlar för dejting. En bra start på det är att använda någon av Mötesplatsens olika sökfunktioner för att finna intressanta profiler, men var det hela slutar vet man aldrig

  Läs mer om hur du använder sökfunktionerna

  Är du singel?

  En bra presentation är ett viktigt steg mot en lyckad dejt och ett nytt förhållande. Många singlar möts på Mötesplatsen och skapar många kontakter vilket ökar chansen att träffa den rätte.

  Så skapar du en egen presentation